9. mar 2011 13:14
C'mon, pa dajte no to, kako lahko vsak takrat, ko mu paše. Jasno, da lahko. Ampak v to "kako meni paše in to je univerzalni zakon" je skrita ena masa lenobe. In lenobi se drugače ne da reči.
Koliko časa kdo ima in kdo ga ima preveč - jaz imam eno izkušnjo nakupovanja v nedeljo (je bila huda sila in zna biti, da se mi je zaradi tega vse skupaj zdelo še bolj grozno) - in medtem ko človek čaka z zobno krtačko in tušgelom v vrsti za manjše nakupe, kamor se vriva vse živo - takrat hočeš-nočeš, marsikaj vidi. Vidi eno maso zelo zelo zdolgočasenih fac, ki blazno skrivajo karkšenkoli miselni koncept. Pa eno rajdo žensk brez frizur in v razvlečenih in poflekanih trenirkah z otroci, ki plezajo po nakupovalnih vozičkih. Pa eno maso neformalnih druženj pri štenderju za male gospodinjske aparate (ki so žalibog v isti črti kot je blagajna za majše nakupe....). Da o tistem sekanju vrst pred blagajno z nakupovalnimi vozički raje ne bi. Ljudje, ki po več ur pohajajo brez koncepta po nakupovalnih središčih ne zmorejo poti enega štenderja okoli, ampak se zaletavajo v tiste, ki čakajo v vrsti pred blagajno, če se jim ti ne umaknejo.
Jaz se tovrstni grozljivki izogibam na vse možne načine in je pet dni v tednu, ko se da temu izogniti. Me sicer čudi, da jih je toliko, ampak imam več izbire Glede rib - ga ni čez gušt sobote ob 9h v ribarnici na tržnici, če je človek iz LJ.
Vendelina jr.