22. nov 2007 15:48
hm prazniki...rada jih imam.
pri nas se začne že zgodaj, 14 novembra ima sestra rojstni dan, nato 6 decembra svak, 12 decembra nečakinja in 23 decembra nečak, poleg so še miklavž, božiček in še tepežni dan če se ne motim.
za miklavža z malenkostmi obdarujemo otroke, cena se giblje do seset evrov za enega.
za božička pa mama, obe sestri in jaz obdarujemo vsaka v imenu svoje boljše polovice ali družine vse.
torej jaz bom svakoma kupila komplet dveh boksaric, enako očetu. sestrama bom kupila kakšni majčki ali srajčki za katere vem da bi jih radi imeli pa sami nimata denarja da bi si kupili če pa ne bom našla kaj takega pa jima kupim komplet spodnjega perila. mami bom kupila kaj priročnega za njo samo, ne za kuhinjo in ne za po hiši ampak nekaj prav njej namenjeno kaj pa to bo pa še ne vem. dragemu bom kupila bon, da bova šla na masažo in razvajanje v dvoje. nečakoma od sestre bom kupila kakšne frajerske cote če ne bodo imeli drugačne želje. krščenca pa dobita kar jima pač srce poželi, no glede na to da je najmlajša še premajhna da bi si sama izbrala bomo po dogovoru. premisliti še morem kaj bom kupila tastu in tašči in svaku.
sama bom dobila kako perilo, kozmetiko, kos oblačila in je to to.
bom pa letos naredila tudi paket raznih piškotov za družine ki nas obdajajo, mislim da bom kakšnih petnajst paketov naredila in jih s tem obdarila.
niso mi pomembna darila kot darila, bolj pomembo je to da pri obdarovanju uživamo da smo zadovoljni ko vidimo da so naši obdarovanci veseli darila.
vsekakor pa za darila ne bom odštela veliko, največ dobi seveda moj dragi ker je vreden zadnje pare ki jo imam.
nektarina