22. nov 2007 13:37
ZAČETNICA je napisal/a: |
Jaz si želim (tako malo za hec-no saj bi res pasalo po pravici povedano), da bi prišel do mene Abramovič ali pa kak podoben z preveč denarja pa bi rekel: na Maja res se mi smiliš, tu imaš 60.000 € pa odplačaj tisti kredit za stanovanje!
ZAČETNICA |
Hehe, začetnica, meni se pa tole ne sliši ravno skromno... Tudi ti maš tudi precej velike želje, hehe;) Mislim, glede na tisti prvi post;)
Sicer se meni zdi, da ljudje niso taki materialisti, je pa seveda važno kaj, komu in kako narediš kako stvar. Nekateri si v pol leta pač premislijo in si ne želijo več istega ali pa so to že dobili/kupili... Če si veliko z njimi, potem to tudi veš. Meni se je zelo redko zgodilo, da kako darilo ni bilo lepo sprejeto, oz. da sem pač falila in z leti vedno redkeje...
Se pa zgodi, da fališ, si zapomniš, ne delaš pa iz tega tragedije in ne očitaš (ne sebi ne drugim) in se nekaj naučiš in greš dalje... kdo pa pravi, da ne smemo delati napak? Seveda jih lahko, samo ponavljat jih ne smemo... Včasih pač daš veliko denarja ali časa ali energije za darilo, ki ni v veselje prejemniku. Pač, se zgodi, da nečesa nisi upošteval, kaj češ zdaj objokovat svet, da je nepravičen, ker niso strašno veseli tvojega super darila...
Jaz sem si tudi vedno zapisovala, kaj si kdo želi, zdaj pa dostikrat naredim tako, da jim kar takoj dam to, kar pač kje najdem, da je komu na kožo napisano, pa praznik gor ali dol. Nekaj časa so še spraševali, zakaj pa zdaj to, saj nimam rd,... zdaj so se pa navadili, da nimajo kaj in ne komplicirajo in vzamejo;)
Spisek stvari za mojadva najljubša (Ronjico in njenega očija) je dolg vsaj par strani in se hitreje daljša kot krajša tako da tu je vse vprašanje tega, koliko časa bom imela, da zadeve naredim in koliko denarja, da kaj kupim. Ostali so bolj problematični, ampak smo baje zmenjeni, da si damo samo malenkosti in to ne bo tak problem...
Veri