18. nov 2007 20:29
Jaz pa sem proti plenicam Za darilo seveda. Ko sem imela prvega otroka, sem dobila 3 jumbo pakete plenic 3-6 kg. Ker sem enega že prej kupila, sem porabila dva paketa, potem jih je otrok prerasel. In potem so tri leta čakale na novega družinskega člana - in ne boste verjeli, imajo rok trajanja. No mi smo naše kljub potečenemu roku porabili, ob rojstvu drugega otroka smo dobili še dva paketa 3-6 kg, tako da smo mu oblačili te plenice do osmih kg... Kar ni dosti, nam je pa od podarjenih ostal še en paket malih za novorojenčke, tako da komaj čakamo, da bo kdo od znancev dobil otroka, da jih damo naprej. No, sicer smo pri nas veseli vsakega darila, če pa je nekaj, kar potrebujemo, smo pa sploh zadovoljni. Mislim pa, da je bon ali pa kar kuverta z denarjem zelo lepo darilo, saj se velikokrat zgodi, da je naenkrat potrebno kupiti več stvari - npr. copati in škornji za vrtec, bundica, zimske hlače... Lepo darilo mi je Sveto pismo za otroke. Prav pridejo tudi stolček za hranjenje, kakšna večja igrača - npr. taka, ki jo otrok potiska pred sabo in mu pomaga shoditi, tricikel, voziček - marela, zimska vreča za voziček... Za take stvari pa se je najbolje posvetovati s starši. Mogoče jih lahko tudi vprašaš, če imajo že kaj ogledanega... Če pa jim bo nerodno povedati, pa lahko vprašaš babico... lp matilda