Kakšne barve ogrlica sodi k črnemu puliju? Zraven bi imela temne kavbojke.
šnorca
Kakšne barve ogrlica sodi k črnemu puliju? Zraven bi imela temne kavbojke.
šnorca
15. nov 2007 19:38
Srebrna ali črna ali iz belih "biserov". Jelenckova
15. nov 2007 19:45
Odvisno, koliko si odštekana.
Jaz k temu nosim tudi velike plastične cina modre ali pinki graude.
Anja
15. nov 2007 20:30
Jaz bi nosila k temu rdečo ogrlico. Za moje pojme super kombinacija.
15. nov 2007 20:49
Brez ogrlice bod, pa ne boš falila funkyca
15. nov 2007 20:58
Šnorca v desno roki nesi eno škatlo s piškoti pa ziher nihče ne bo opazil a maš ogrlico al ne.
jade
15. nov 2007 21:06
Pa saj k črnemu puliju gre praktično vse!?! Issi
15. nov 2007 21:18
Svetujem dodatek v srebrni barvi, mogoče kak enostaven srebrn pas, srebrno ogrlico in srebrno torbico, ostalo črno-temna kombinacija. jessy6 Sporočilo je spremenil(a) jessy6 dne 15. nov 2007 21:18:23
15. nov 2007 21:45
Jaz imam ravno danes črn puli in verižico iz das mase v oranžno, rumeni, zlati in rjavi barvi. Mislim da je kombinacija O.K. Čeprav k črnemu pulijo gre skoraj vsak nakit. korosica
15. nov 2007 22:16
Moja hči je danes imela kombinacijo črn puli in živo rdečo ogrlico (pa še živordeč pas-širok jasno). Se mi je zdelo prav fino. Sicer pa tako kot pravi večina- k črni gre skoraj vsaka barva. ZIMA
16. nov 2007 2:42
OOO, tema zame Načeloma modni svet pravi, da se k puliju ogrlic ne sme nositi- in da je potrebno pozornost nameniti drugim modnim dodatkom- recimo pasu in uhanom. Seveda je to neko napisano pravilo, ki pa se ga ne držim vedno- k enobarvnemu puliju jaz osebno dam gor tudi ogrlico. K črnemu puliju tako ali tako paše vse, še najbolj pa bi prišla do izraza kaka živa, odštekana barva (recimo rdeča, rumena, oranžna, zlata- letos pa je zelo moderna siva ali srebrna). Lep dan in veliko se smejteKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Biskvit s slivami
Burger s Kraljevo fit štručko