11. dec 2007 23:48
Vandrovka čaki, sem zbrisala, sem ponovila vajo...takoj bom. Niso zimska kolesa, ampak ruske kapce, kokos sem tokrat kupila pobarvan že v sveisvašta. Sicer sem ga pa že barvala z jedilnimi barvami in pride tudi fajn. katka
11. dec 2007 23:48
Vandrovka čaki, sem zbrisala, sem ponovila vajo...takoj bom. Niso zimska kolesa, ampak ruske kapce, kokos sem tokrat kupila pobarvan že v sveisvašta. Sicer sem ga pa že barvala z jedilnimi barvami in pride tudi fajn. katka
12. dec 2007 0:02
Se opravičujem, vandrovka je komentirala tole, sem še enkrat slikala ruske kape torej in panji na moj način katka Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 12. dec 2007 00:17:08
12. dec 2007 8:09
Katka - kako veliko familjo pa maš da pojeste tolk dobrot?? Pri nas so se že malo naveličali peciv in sladkarij.... sem dobila ultimat, da pečemo samo še 1X na teden. Prej sem to počela vsak drugi dan, zdaj pa moram tudi kdaj pa kdaj cunjo za prah brisat v roke prijet, ne sam mikserja Glede na to da hodiš na hrvaško v trgovino sve i svašta... kaj če bi odprla stran, na kateri bi ti naročila pošiljali, potem pa bi nam ti lepo prešvercala kar potrebujemo Sej bi ti dali za bencin No... mal heca mora bit, upam da ne zameriš...
12. dec 2007 8:21
Pri nas se pa veselje (sploh za tistega, ki ga bo doletelo pomivanje gore zapackane posode in drgnjenje čokolade z omaric) začenja v petek. Sama sreča, da nisem mogla do zadnjega izkoristiti letošnjega dopusta...ja vsaka stvar je za nekaj dobra, tako da bom službeno okolje zamenjala za domačo kuhinjo in nadaljevala z garanjem.....sladkim. Seznam je (sicer se ni bistveno skrajšal, nikakor se nisem mogla odpovedati nobenim piškotkom, pa še vse te revije z božičnimi recepti, too much), sestavine so, tako da bo do 20.decembra 20 vrst zadišalo in oddišalo na različne konce, letos bo obdarovanje malo pohitelo, ker na božični dan sledi..... via Valencia. Ninja24
12. dec 2007 8:28
Poleg cele grmade piškotov, ki jih imam namen ustvariti letos, so me premamili istrski cukarini. Pa me zanima, kako bi izpadlo, če bi jih namesto v žganje namakala v rum? Alkohol je, bi bili pač jamajški cukarini ali kaj podobnega, za skomine po toplih krajih. Ninja24
12. dec 2007 8:30
Familija je - one man band. Jedci pa starši, občasno moj dragi, sosedi in služba. Sama se zaradi tega ne bom odrekla peki, ki jo obožujem, delam pa itak v majhnih količinah. katka
12. dec 2007 8:54
jade je napisal/a: |
Ne, ne Jelnčkova nič ne bova izdali lokacije. Reca zmenjeno. [:P]jade |
12. dec 2007 9:12
iiiiiii ,mamamia mi bo zgleda neki poslala....tko se omenja....al kako? katka v kakšnih količinah pečeš reči....men se zdi 30 dkg moke za piškote dost,,,,že tako jih je takoj cel pladenj. kuharca37
12. dec 2007 9:24
Ja, kuharca, nekaj dobiš. Obljuba dela dolg. Sinoči sem med likanjem in peko piškotov izbrala slednje... Mamamia mamamia
12. dec 2007 9:32
kuharca ja , testo naredim iz te količine in ga imam za večkrat, za različne zadeve, saj testo lepo ostane v hladilniku... katkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci
Carbonara s krompirjevimi tortelini