3. dec 2007 21:04
Jade in Katka imate zlate roke in neverjetno domišlijo. Čestitam!!!!!!!!! Pečem že kar nekaj časa, manka pa mi domišljija. Ali mi lahko poveste, kje naj kupim barvo za breskve? breskva
3. dec 2007 21:04
Jade in Katka imate zlate roke in neverjetno domišlijo. Čestitam!!!!!!!!! Pečem že kar nekaj časa, manka pa mi domišljija. Ali mi lahko poveste, kje naj kupim barvo za breskve? breskva
3. dec 2007 21:17
breskva, striček google tudi veliko pomaga, je zelo priden barvo za breskve kupujem od schwartaua - barve v tubicah, ker nam ne paše aroma na breskvah. Uporabim pa rdečo in rumeno. hvala za lepe besede katka
3. dec 2007 21:25
Katka, mislila sem tako kremo, ki bi dalj časa zdržala, da se ne pokvari, če je smetana notri. Mislila sem pa sa notri namazat, ne za obliv.
Moram pa čestitati vsem za lepe izdelke.
3. dec 2007 21:29
Renata pri tem pecivu vedno inproviziram.Testo je iz kile ostre moke, 10 velikih jajc, 30 dkg sladkorja, pecilni in cimet.Dodatki so pa približno 2,5 - 3 kg sadja, jedrc in čokolade v približno enakem razmerju. ati zlati
3. dec 2007 21:29
Imam enak sistem kot reca , le da bom jaz pričela peči šele konec tedna. Vsekakor manj kot lani, ko so bili piškotki tudi za darila. kobra 1
3. dec 2007 21:56
gordana je napisal/a: |
Jade - krasno pecivo, me pa zanima ali ste Rozen torto delali iz gotovih, kupljenih"kora" ali ste jih delali po receptu? gordana |
Delano je iz kupljenih. Pa ni treba me vikat, prosim.
LP
jade
3. dec 2007 22:01
Orehovi rogljički so pravkar priromali iz pečice. Embalaža pa se počasi sestavlja in jutri jo čaka le še okraševanje. Pa naj še nekaj pripomnim za tiste, ki jih pesti pomanjkanje časa. Jaz en večer prej zamesim testo in ga dam počivat do naslednjega dne. Ko se potim oblikovanja keksov privlečem na dan vse pekače kar jih je pri hiši. Napolnim vse in šele nato zalaufam pečico. Ko je pečica segreta gre naprej tako hitro, da komaj dohajam. lp Vesna
4. dec 2007 18:05
reca kakšna pa bo embalaža če smem vprašat? nektarina
4. dec 2007 20:03
Katka oprosti moji nevednosti, kje pa je trgovina schwartava? breskva
4. dec 2007 21:59
To je link na njihove proizvode: http://www.schwartau-backwelt.de/ Žal jih dobimo pri nas le peščico... MijanKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z morskimi sadeži
Grški pita kruh