A bomo letos kaj pekli?
1. dec 2007 8:24
o Kyara, njami njami, zelo lepo. Ta copat ni težko za naredit, z medenim testom je enostavno oblikovat, ker je hvaležno. katka
1. dec 2007 10:54
Bom probala in to že jutri, ko pridem iz službe. Upam, da mi ne bo zmanjkalo časa in da bom uspela. Poročam. Kakšne vse kroglice si dala v copat?
Kyara
1. dec 2007 11:45
Spodaj sem dala čokoladne penaste banance, navrhu pa so kar kupljene mešane praline iz Hoferja. Lahko daš tudi kak rafaelo, ferrero rocher, rum kokos...Bom pa delala domače po Goljatu, ampak šele za božička. katka
2. dec 2007 10:48
Danes je prva adventna nedelja ,in res že čas da se začne praznična peka. val
2. dec 2007 11:11
Punce,
kako ste že pridne!
Spet je tako luštno brat ta forum, prav tako kot lani!
Jaz pa še kar zbiram, zbiram, pečem pa še nič!
Danes proti večeru bomo najbrž spet probale z brizganim pecivom. In če mi tudi tokrat ne uspe,
... se bom pač lotila česa drugega !!!
jasna
2. dec 2007 12:05
Jaz sem že drugič delala praline, pa do konca meseca jih bom še... (sem naredila kirscheve kroglive, metine praline in mandljeve tartufe...).
Kako bo s piškoti, pa še ne vem...
lidka
2. dec 2007 15:10
katka lopatka, lepo prosim, če bi lahko izdelavo miklavževega copatka še enkrat napisala. Zelo mi je všeč in bi ga delala, ampak v albomu nekako ne vidim kako se dela. hvala vida u.
2. dec 2007 15:45
meni peka že štrli iz ušes, v petek naredila kokosove in orehove rogljičke, husarske krapke, švedske piškote, medene plošče, razpokane piškote. Danes žarbo kocke, kokosove kocke in k. kroglice, jutri me še čaka 2x zebrino pecivo,2x zamorček, 2x orehova rolada, rafaelo kroglice in do novega leta ne pečem več! Prijetno peko! lp, pinka
2. dec 2007 17:29
pinka... tudi jaz bom pekla husarske krapke in zebrino pecivo, vendar ne vem, ali bo držalo do 20., ko bom pecivo delila. Misliš, da bi lahko pričela s peko? Lp brzaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Caprese solata s popečenimi svaljki
Sirovi napihnjenčki z dodatkom