5. nov 2007 12:20
Pa smo se tako trudili, da bi ljudje manj hodili po gostilnah - a, ste videli - ljudem vzameš pepelnik in nehajo pit ;) Če to ni za patentirat! Tudi jaz sem neskončno srečna ob novem zakonu. Če je kdo brezobziren, so to pravgotovo kadilci. Kot je bilo že rečeno - prižgali so si kjerkoli in kdajkoli, ne ozirajoč se na druge. Pa še prav normalno se jim je zdelo, ko so si vzeli pavzo za cigareto, dve, tri,...med delovnim časom. Halooo?? Tudi jaz mislim, da so si gostinci sami krivi za nastalo situacijo - prej bi spoštovali zakon, ne pa da so ga izigravali, pa cena pijače je tudi kriminalno visoka. A, da bi jo znižali - ne, to pa še ni nikomur potegnalo. Pa še nekaj - gostilne, ki so bile že prej znane po dobri hrani in postrežbi ne samevajo!! Prazni so tisti lokalčki, ki so živeli od kofetkov in kratkih in teh je resnici na ljubo preveliko. Splošno znano je namreč, da si stroške z osebjem, gostinci pokrijejo ravno in samo! s prodajo kave - kje pa je še vse ostalo. Sicer pa, a ni prav lepo pogledati, kako so ulice živahne, ko ljudje posedajo po stolčkih pred kafički? Pa še nekaj - če nekdo noče z mano na kavico in čvek, ker si ne sme prižgati cigarete, ga naj pa kar lep klinc gleda. lp, vanjatajnsek