15. okt 2009 17:31
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Samo svoje mnenje bom povedala: I HATE Halloween! [crvivojabolko][pika-crna][palecdol][palecdol] [pika] Vanja |
15. okt 2009 17:31
Samo svoje mnenje bom povedala: I HATE Halloween! [crvivojabolko][pika-crna][palecdol][palecdol] [pika] Vanja |
15. okt 2009 20:33
majamarko je napisal/a: | ||
|
15. okt 2009 20:42
Ok, jaz sem ga torelirala leto ali dve, ko je bil sin še 6, 7, 8 let star in je vedno s prijatelji hodil trkat po sosedovih vratih. Vedno v spremstvu ene ali več mam.
Zdaj jo z možem mrkneva iz hiše na lepo večerjo, ker se nama enostavno ne ljubi početi nič, kar je v zvezi s tem dnevom.
Sploh je pa svet prevzel še eno traparijo iz Amerike
No, sem tak "spierlferderber", da mi tudi šemljenje za pusta ni bilo nič kaj privlačno. Sem vedno komaj čakala, da je bil dan mimo.
Vanja
15. okt 2009 21:01
Ok, jaz sem ga torelirala leto ali dve, ko je bil sin še 6, 7, 8 let star in je vedno s prijatelji hodil trkat po sosedovih vratih. Vedno v spremstvu ene ali več mam. Zdaj jo z možem mrkneva iz hiše na lepo večerjo, ker se nama enostavno ne ljubi početi nič, kar je v zvezi s tem dnevom. Sploh je pa svet prevzel še eno traparijo iz Amerike No, sem tak "spierlferderber", da mi tudi šemljenje za pusta ni bilo nič kaj privlačno. Sem vedno komaj čakala, da je bil dan mimo. Vanja |
Vanja, sorodna duša!
Atina
15. okt 2009 21:07
Ma ja sej jaz tudi ne kupujem teh zadev, ko so povezane z tem kao praznikom. Mi je pa fajn, da lahko kej bolj grozljivega in mogoče morbidnega spečem, da niso same rožice, pa take zadeve. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
15. okt 2009 21:36
Jaz sem pa vsa v luftu prišla iz ZDA, sem kupila kostume, take scary mary za nas tri, čarovniške plašče pa to... : ) : ) : ) Delali bomo punč čaj, s pajki noter, takimi plastičnimi, so bili v Bronxu toook poceni, da ni da ne bi vzela... : ) Delat mislim brownie kolač, gor bom narisala pajkovo mrežo, to pa posula z vijolčnimi bleščicami. Delat mislim piškote, sem kupila modelčke v Target za 1 $, mislim, da jih je 5 različnih. Po moje bojo netopirčki, posuti z oranžnim al pa vijolčnim kristalnim sladkorjem. Lani sva v Benetkah kupovala ene pajke, pa mrežo, pa je bila na balkonu kar celo leto na oknu, tok nam je bilo všeč. : ) Grilande iz duhcev imam obešene čez balkon. Naredila sem kekse Fave dei Santi, v dveh različicah, jutri bojo zginili, ker jih nesem v dar, pa sem danes kupila novo kilo mandljev, da naredim ponovno... Buče bomo izrezali, mam profi kit za izrezovanje, sem imela že pravo gusarsko ladjo z vsemi jadri in smrtkami izrezano dve leti nazaj. Lani netopirja in čarovnico. Letos moram še mal nanetu pogledat... : ) To bo to za letos. Mi trije bomo meli žur doma. p.s. pri nas NI NIČ za kupit, kar se tiče Halloween, verjemite mi... tko da, škoda besed in pritoževanja... lidka [sonce]
15. okt 2009 21:38
lidka, čisto si me zagrela, da bom še jaz kej spekla, pa okrasila, mmmm Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
16. okt 2009 7:07
Tudi jaz se že veselim naše žurke...samo kaj, ko bom cel teden prej na službeni poti (sicer se veselim tud ljubega Dunaja, ampak ne bo časa za peko :)
katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5
16. okt 2009 9:33
Atina je napisal/a: | ||
Vanja, sorodna duša! Atina |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Toscanska panzanella
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako