8. jun 2011 17:20
Mogoče nisem bil jasen. Zanime me, če se da Sonicare ščetko dobiti pri zdravnikih po ceni, ki je nižja od tiste kot na strani uvoznika ? In še katero verzijo in za koliko ? Hvala.
Mirjan
8. jun 2011 17:20
Mogoče nisem bil jasen. Zanime me, če se da Sonicare ščetko dobiti pri zdravnikih po ceni, ki je nižja od tiste kot na strani uvoznika ? In še katero verzijo in za koliko ? Hvala.
Mirjan
8. jun 2011 23:04
Pri zdravnikih cenejša kot pri uvozniku? Težko verjamem. Če bi jo rad po nižji ceni kot kjerkoli v Sloveniji, ti je edina varjanta, da probaš pobrskat po ebayu.
O verzijah ti vsaj jaz nimam kaj svetovati, moja ima namreč že 4 leta in tega modela definitivno ni več na trgu. Če bo ščetko poleg tebe uporabljal še kdo, potem se ti splača pogledat za kak tak paket, v katerem dobiš npr. dva nosilca/ročki. Vem, da se zdaj dobijo taki, v katerih sta npr. dva ročaja in dve ločeni škatlici za prenašanje na poti.
tjas
8. jun 2011 23:28
vsaaj včasih je bilo tako, da si pri zobozdravniku lahko kupil verzijo, ki na trgu ne obstaja. to je bila samo ščetka s polnilcem, brez ostalih pritiklin, zato ceneje. gor je pisalo da ni v redni prodaji. tako je bilo s starim modelom, ne vem kkao je sedaj
www.mojalbum.com/naredilaana
9. jun 2011 7:38
Ali se lahko uporablja Sonicare kljub temu, da imaš porcelanasto prevleko na zobu?
Ima kdo od vas izkušnje s tem?
Hvala,lp
9. jun 2011 8:41
Takoj po končanem "preoblačenju" zob, mi je zobozdravnica svetovala uporabo te električne zobne ščetke, dve leti od tega, odlično se obnese.
lp
mzm
9. jun 2011 9:22
Najlepša hvala za informacijo!
lp, M.
9. jun 2011 10:58
Mirjan,
jaz sem ščetko kupila pri zastopniku, ker je pač ceneje kot pri najboljšem sosedu recimo. Za druge variante ne vem.
Akcija je do ju3, paket vsebuje: 2 držali, 3 nastavke, potovalni polnilnik, 3 pokrovčke za nastavke, 3 barvne obročke, potovalni etui, UV čistilec, cena 134, 10 €, telefon 02/460 53 42.
roznik
9. jun 2011 11:03
tjas, promo pa to ?
Skratka poklical sem uvoznika Sonicare ščetk (Flegis) in vprašal kako je s tem "zobozdravniškim popustom". Povedali so mi, da je pri zdravnikih na voljo naročilnica, ki, če naročiš po tej poti, da circa 10% popusta na cene uvoznika.
MirjanKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev
Angleški kolač