28. okt 2007 21:23
Priporočam Sonicare ščetko! Jaz sem jo kupila na e-bayu - krtačka z 2 nastavkoma + poštnina pa me je prišlo okoli 80 €. Tudi cena dodatnih nastavkov je veliko nižja kot pri nas. Urška
28. okt 2007 21:23
Priporočam Sonicare ščetko! Jaz sem jo kupila na e-bayu - krtačka z 2 nastavkoma + poštnina pa me je prišlo okoli 80 €. Tudi cena dodatnih nastavkov je veliko nižja kot pri nas. Urška
29. okt 2007 11:26
Jaz imam od Brauna -sonic. Ko sem kupovala se nisem vedela odločiti katero pa sem poizvedovala. Ugotovila sem da so skoraj identični, razlike so minimalne, tako da sem se odločila za Brauna, ker je na pol cene od Philipsa (ščetka, pa še nastavki). Sedaj jo uporabljam cca 3 leta in paradentoza mi ne gre naprej. Skratka ščetka je super. Priporočam. Winnie
23. dec 2007 9:43
Mene pa zanima , a pri uporabi te ščetke uporabljaš zobno pasto ali ne? hvala za odgovor grave49
23. dec 2007 9:53
Enako kot pri navadni ščetki, se pravi da. jade
31. dec 2007 7:46
Pozdravljene. V navodilih za uporabo za Sonicar, priporočajo zobno pasto v obliki gela. ščetka je zakon. lp Kano
31. dec 2007 18:19
Hvala za vse odgovore. Sonicare sem kupila in sem zelo zadovoljna z njim. Ga priporočam vsem, posebno tistim, ki imajo občutljive dlesni. Namesto gela pa še vedno uporabljam zobno pasto parodontax. lepo praznujte kar naprej, župca
10. feb 2008 22:55
Ojla! A mi lahko kdo pove, če lahko sonicare uporabljajo tudi otroci (okrog 6 let)? Morda bi tudi njemu koristila, ker ima tudi manjše probleme z zobmi. Kje bi se jo dalo kupiti najceneje? LP, Sy
11. feb 2008 7:44
http://cgi.ebay.de/Philips-Sonicare-HX9500-NEU-1 http://search.ebay.de/search/search.dll?sofocus=bs& klavdija
24. jun 2008 11:57
Pozdravljene, kje bi lahko najceneje kupila ščetko od Philips Sonicare FlexCore. Sem gledala malo po netu in za ščetko plus dva nastavka, s tem, da so v kompletu trije nastavki ščetke je cena 180€ ?? Malo drago, kaj ne:) patty
24. jun 2008 12:05
patty imaš ZS. AnaaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučni mufini s kremastim nadevom
Kremna cvetačna juha