25. okt 2007 11:58
Hehe, cila, v naši družini imamo pa srečo z moškimi! Moj oče je VSAKO JUTRO vseh 30 let skuhal kavico za mami, tako da jo je prebudil vonj po kavici... Zajtrkovala nista vedno, sta imela obdobja, predvsem pa različne ritme, ampak kavica je bila vedno. No, zdaj se je oba probata odvadit, hehe:) Kar pa ni več tak problem, ker ne živita več skup;)
MOj lubi pa me z zajtrkom ne budi, ampak mi zadnje čase odnese tamalo, da lahko 1-2 uri v miru spim in mi medtem še nareže melono, da jo pojem, ko se zbudim! A ni srček?!
Hihi, ni samo znanstvena fantastika;), je pa mogoče romantična komedija, ki se je nekaterim moškim srednjih let ne da več gledat, ker se jim zdijo preotročji;) bomo videli, kaki bomo mi
...
tabina, probaj parkrat njegov c.) "zajtrk", pa boš zelo verjetno deležna še kakega a.) ali b.)
mandarinica, če greš spat par ur prej, niti nimaš kakega hudega zadaha, preverjeno... Saj si si pred par urami umil zobe. Sicer pa lahko vstaneš, umiješ zobke in hop nazaj v posteljo...
Včasih sem pa predvsem jaz nosila njemu zajtrk v posteljo, ampak zadnje čase ga vsaj nekdo zbudi (ali mala ali psička, ker ne morem obeh hkrati porihtat in potem ena cvili...) No, bo boljše, pa bo spet dobil zajtrk v posteljo ali pa še boljše pripravljen na mizi - ker tja lahko več naložiš, hehe;)
Veri