25. okt 2007 8:27
Jap val. Registriraš se na zgornji spletni strani, naložiš izdelke v košarico, plačaš s kreditno kartico in ti že čez nekaj dni greš paket iskat na pošto. Na netu je kar nekaj online shopov, ki prodajajo tovrstne izdelke. Paziti je treba le na stroške poštnine in pošiljanja. Sicer so online shopi iz ZDA veliko cenejši, ampak !! če prihaja pošiljka iz držav, ki niso članice EU, je treba vkalkulirati še carino. Pa ne samo to, morate vedet, da so to izdelki, ki se uporabljajo v živilski industriji in kolikor vem so pod strogim nadzorom (za to je možno barve v Avstriji kupit v lekarni in kolikor mi je en grosist razložil, jih skoraj nihče v Sloveniji ne uvaža, ker je preveč papirovja in prezahtevni postopki, zato da bi te stvari uvažali). Enostavno si nisem upala naročiti iz ZDA, ker sem se bala, da bi izdelke plačala, potem pa jih ne bi dobila, ker bi mi jih na carini odvzeli. Zato sem se odločila, da izdelke kupim nekje v EU, ker s tem odpade postopek carinjenja oz je postopek drugačen (zdaj se ne spomnim natančno če sem imela na tem paketu tudi nalepko opravljenj carinski postopek) in se mi zdi, da imajo najboljšo ponudbo ravno Angleži. LP Rina http://rina01.moj-album.com/album/7468718/