lepo prosim,če mi kdo svetuje,kje se jo kupi,katera je boljša in pa to kar vsakega zanima približna cena. Vem , da ta tema ne spada na kulinariko , vendar ste že tolikim pomagali,da Vas zato še jaz prosim. hvala
gajka
lepo prosim,če mi kdo svetuje,kje se jo kupi,katera je boljša in pa to kar vsakega zanima približna cena. Vem , da ta tema ne spada na kulinariko , vendar ste že tolikim pomagali,da Vas zato še jaz prosim. hvala
gajka
22. okt 2007 18:54
a je to nekaj takega kot garmin? oz. je to kar garmin?
LP
cervus
22. okt 2007 19:07
Aprila je bil približno 700 EUR, avgusta - 2x pa nekaj okrog 1.200 EUR. Če te zanima kje se kupi, ti sporočim jutri.
Pozdravček!
22. okt 2007 19:08
Ko pridem domov bom vprašala mojega. Midva sva to napravico kupila preko E-baya, dala sva okoli 100€. Jelenckova
22. okt 2007 19:10
danes sem videla takega,ki je imel še telefon zraven.drugače se nič ne spoznam na to,vendar bi ga rada kupila nekomu za darilo.svetujte prosim. gajka
22. okt 2007 19:12
popravljam videla sem človeka , ki je to napravo imel - ne v trgovini da ne bo pomote.nerodno pa mi je bilo spraševat kje in kako ga je kupil. gajkaneznan uporabnik
22. okt 2007 19:12
joj če si pripravljena odšteti malo več denarja lahko kupiš nokio N95, ki je res odličen mobitel z veliko funkcijami...ima pa tudi navigacijo... lovebeyba
22. okt 2007 19:24
na veliko jumbo plakatih imaš reklamo za garmin, stane 400€, manjši 200€, dobi se pri Hartlauerju.
http://ceneje.si/garmin-gps-nuvi-350
lp
cervus
22. okt 2007 19:41
Ko boš kupovala navigacijo, naj obvezno ima bluetooth.
barbara9
22. okt 2007 19:57
Garmini nimajo zraven telefona. Imajo pa nekateri mobilni telefoni GPS modul, npr. nova Nokia N95, tako kot je napisala lovebeyba.
22. okt 2007 21:09
Ja, moj razložil vse. Če kupiš GPS napravico, rabiš nujno zraven še dlančnik ali takšen telefon, na katerega naložiš zemljevide, ki jih potrebuješ. Sedaj stane ta napravica okoli 50 €, dlančnik pa že zelo dober okoli 300 €. Garmin je pa all in one-torej GPS, "dlančnik" in zemljevidi. Lahko pa si kupiš tisti Nokio, ki je omenjena zgoraj, ki ima GPS že vgrajen, tukaj lahko uporabiš storitev Nokia Maps-zemljevidi, ki so zastonj. To je v bistvu tudi all in one. Vem pa ne koliko stane. Midva se kljub GPS-ju zgubiva, ker zelo raaad "crkne" ravno takrat, ko ga nujno rabiš. Pa še to, če se samo po tistem ravnaš, nimaš pojma, kje si, tako da je nujno doma pogledat vsaj približno kam te bo program vodil in zraven gledati na zemljevid. Zgodi se tudi, da če označiš, da želiš iti po najkrajši poti, te ponavadi vodi čez kakšne ornk hribe, kjer izgubiš več časa, kot bi ga sicer. To so najine izkušnje. Je pa to drugače super zadeva. JelenckovaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bowla s kozicami
Dušene školjke s pivom na sredozemski način