Zahvala ob upokojitvi

lenčika  

član od: 18.12.2005

sporočila: 97

tema odprta - 22. okt 2007 17:35 | ogledi: 18.947 | odgovori: 4

Ker vem, da se na tem forumu vedno dobijo zelo dobri nasveti, se na vas obračam z malo prošnjo. Moja mami je pred mesecem dni odšla v penzijo in je naredila tudi poslovilno zabavo, ki je super uspela. Prav zaradi tega bi rada vsem sodelavcem poslala zahvalo, da ne bi mislili, da tega ne ceni. Zanima me, ali kdo pozna kakšen verz oziroma misel, ki bi jo lahko ob tem navedla. Ima kdo že takšne izkušnje, saj vem, da smo na kulinarični različnih starosti. Sama sem malo iskala po internetu, vendar kaj primernega nisem našla, zato prosim, če ima kdo kakšen dober nasvet.

Lep pozdrav.

lenčika

nektarina  

član od: 15.2.2006

sporočila: 901

22. okt 2007 17:41

Minilo je že nekaj dni, odkar smo se poveselili in moj odhod v penzijo proslavili. Bilo je čudovito, bilo je lepo in meni v srcu za vedno ostalo bo. Hvala vam iz srca, bila je zares dobra zabava. tole sem na hitro spesnila, če pa imaš še kakšne bolj konkretne želje pa lahko poveš. imam še en predlog in sicer, da zraven k zahvali priloži kakšno skupinsko sliko iz zabave ali kako malenkost in zraven dopišeš da naj ta malenkost ali slika tudi obdarjene spominja nanjo. nektarina

lucka52  

član od: 13.7.2007

sporočila: 1939

23. okt 2007 13:48

ker gre za sodelavce, predpostavljam,da jih mama zelo dobro pozna- torej je z njimi v dobrih stikih- in je zato zahvala lahko manj formalna- ,vsekakor pa obstajajo dolocena pravila,ki jih kljub casu, v katerem zivimo, ne gre prezreti: zahvala naj bo napisana na roke, kratka, razumljiva, lahko je tudi malo hudomusna-tako je mnogo bolj neposredna kot v elektronski obliki.Odvecnim frazam ,barvastemu papirju in drugim navlakam se je bolje izogniti. Preprosta in jasna zahvala( s sliko se mi zdi dobra ideja!)zadostuje, ce pa je bolj pesniska dusa, lahko doda kasen verz ali misel. Jaz si ne bi pevec belila glave s tem ,ker sicer se zna zgoditi, da se bo zahvalila leto ali dve po upokojitvi...ker je jasno, da upokojenci itak nikoli nimajo casa! Pa da bi lepo izkoristila cas ji zelim! lucka52

lenčika  

član od: 18.12.2005

sporočila: 97

23. okt 2007 15:12

Hvala obema za nasvete. Mami je bil verz od nektarine zelo všeč in se lepo zahvaljuje. Zahvale pa je že napisala, seveda z uporabo verza (malo ga je spremenila), dodala pa je tudi sliko. Lep pozdrav lenčika

nektarina  

član od: 15.2.2006

sporočila: 901

23. okt 2007 16:30

no super. zagotovo bodo sodelavci veseli. nektarina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti