17. okt 2007 21:29
Jaz sem imela trajno 15 let na dolge lase. Dajala sem si jo na 2 leti, ker mi je dolgo držala pa še lasje mi ne rastejo pretirano hitro. Kakšnih 10 let sem imela še par pramenov - blond po vrhu glave, sicer trajna tudi posvetli lase. Lase nimam pretirano uničenih, sem pa uporabljala veliko mask in olja in raznoraznih zadev za "nahraniti" las, ker mi jih je trajna izsušila. Moram priznati, da sem bila zelo zadovoljna s kodri, sem imela pa tiste malo večje kodre, ne pudl stil. Dolžina las je bila do sredine hrbta in izgledalo je lepo. Sedaj po 3 porodu pa sem se kar veliko ostrigla - 20 cm sigurno, če ne več in večina trajne je šla stran, glede na to, da sem si jo nazadnje dala 2,5 leti nazaj. Dolgih las sem se kar malo naveličala, ker jih moram imeti zaradi otrok spete, sploh, ker imamo dojenčka. Imam pa še vedno malo čez ramena.
Prej sem imela čisto ravne lase in sem si seveda želela kodraste. Sedaj, ko hočem imeti ravnepa so se mi začeli sami naravno kodrati. Ampak čisto malo, ravno toliko, da ni lepo. Eh pa kaj čem, če grem kam si jih speglam, doma imam itak spete, ker me motijo, pa tudi v službi imam spete, ker me motijo pri delu. se pa sedaj veliko hitreje uredim kot prej. prej sem imela procedure z močenjem las, pa sušenjem z difuzorjem, pa pena gor in mečkanje z rokami in ne preveč pihanja s fenom, da kodri ostanejo skupaj, pa ne semš si jih česat z glavnikom, ker si potem kot Tofsi, češeš si jih s prsti... V glavnem naveličala sem se toliko ukvarjati s frizuro, čeprav priznam mi je bila zelo všeč. sedaj sem se pač odločila, da bom imela ravne lase, bomo videli kaj si bom zaželela čez 15 let.
Res pa ne bi las zaupala katerikoli frizerki, sem od malega hodila v salon k teti, se še spomnim, kos sem bila mala mi je morala dati par blazin pod rit, da me je sploh lahko strigla...
jade