3. nov 2007 18:51
lovebeyba, zelo lep prvi poskus daga, tebi pa vse čestitke......tudi moj šopek sem nesla na pokopališče......tudi mene pa zanima kaj je tisto vijolično okoli in pa rdeče na sredini. katjushka
3. nov 2007 18:51
lovebeyba, zelo lep prvi poskus daga, tebi pa vse čestitke......tudi moj šopek sem nesla na pokopališče......tudi mene pa zanima kaj je tisto vijolično okoli in pa rdeče na sredini. katjushka
3. nov 2007 18:56
Lovebeyba, vidim, da si makluro nabrala. V parku?
rimljanka
3. nov 2007 19:02
Daga prekrasen aranžma- res si mojstrica. Kristalkaneznan uporabnik
3. nov 2007 19:45
rimljanka je napisal/a: |
Lovebeyba, vidim, da si makluro nabrala. V parku? [rumenimak] rimljanka |
3. nov 2007 20:36
Tiste rdeče vejice z modrimi plodovi so z manjšega drevesa, ki se mu pravi usodnik. Lahko je grm ali drevo, jaz sem ga vzgojila v drevesce, ki cveti od julija do septembra v kobulih . Cvetovi oddajajo omammen vonj, ki se širi posebno v toplih poletnih večerih. Drevo je listopadno se pa tako lepo razraste, da je tudi brez listov zelo dekorativno.Letos je bilo še kar plodov, ki pa se v letih, ko piha premočna burja, ne obdržijo. daga
3. nov 2007 20:38
Daga šopek je prečudovit. Lovebeyba enako tudi tebi, krasno, pa kako lepe bučke. jade
3. nov 2007 20:40
A ste šopke polakirale? Meni se je posušil, zato sem sedaj poskusila z lakom. londonska rezina
3. nov 2007 20:40
Tole, lovebeyba: si jo povohala????
rimljanka
neznan uporabnik
3. nov 2007 21:46
a to rimljanka....to je med nabiranjem sestra opazila v travi...daleč stran od kakšnega drevesa...ko si omenila sem povohala...sam mi vonj nekaj ni posebnega...a je ta maklura strupena?? ali se za kaj uporablja??? jaz sem tale šopek malo posprejala z lakom z lakom za lase. A je treba to v vodo dati šopek??? lp lovebeyba
3. nov 2007 22:28
lovebeyba, nič ne daj v vodo, samo v kakšno vazico, dokler se ne posuši. katjushkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučni mufini s kremastim nadevom
Široki rezanci la collezione na bolonjski način