20. okt 2007 11:15
Moja šopka sta pa ovenela, smrk,smrk..... galja
20. okt 2007 11:15
Moja šopka sta pa ovenela, smrk,smrk..... galja
20. okt 2007 11:50
škoda galja , jaz sem že delala iz suhih in je enak kot prvi dan katka
20. okt 2007 20:39
nektarina tvoje rožice so krasne kordelina
20. okt 2007 20:43
o hvala kordelina nektarina
31. okt 2007 13:00
Niso ravno izpod mojih lastnih prstov, le idejo iz tele teme sem posredovala dalje in dobila tole:
Cila
2. nov 2007 17:27
Pred dnevi me je spet zadela ustvarjalna žilica in nisem si mogla kaj, da se nisem spet lotila teh čudovitih jesenskih aranžmajev, ki sem jih malce popestrila še z ostalim zimzelenjem. Mogoče sem še koga vzpodbudila k ustvarjanju, saj je listja zaenkrat še dovolj. ...............rada bi prilepila tudi rezultat, pa ne znam. Imam jo na namizju in ko jo hočem prenesti, se izgubi. Mi lahko kdo pomaga? katjushka
2. nov 2007 17:30
katjushka, moraš jo prenesti na internet, potem pa sem pripeti... katka
2. nov 2007 18:52
Ja, kak" se pa to naredi Vem, da ste zadnjič na nekem drugem forumu govorili o tem, ampak jaz sem to takrat modro (no, se mi že maščuje....) preskočila, sedaj pa nimam pojma kje naj to iščem. Katka, bi bila tako dobra in si vzela čas za kratek kurz iz računalništva še zame? katjushka
2. nov 2007 18:58
Pojdi na (ampak trenutno ne dela, zadnje ni so težave z njim)
www.moj-album.com in sledi navodilom. Veliko uspeha!
rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki po bolonjsko
Domači Ferrero Rocher