25. okt 2012 4:54
barbra: O my God. Takšno obnašanje in postrežba pa je totalno neprimerno. Mislim, sploh v teh težkih časih. Namesto da bi delali na tem, da dobesedno klačeplazijo za gosti in se slinijo od dobrote in pripravljenosti ustreči, saj je sploh čudno da ob takšni finančni krizi sploh še gremo ven jest, se obnašajo kot da je njihova restavracija sama oaza MIŠELINK, ter postavljena na najbolj eminentni lokaciji PROVANSE. Jaooo, ne razumem tega. Res ne.
Mislim, v prvih par urah sem bil tako navdušen nad GROFOM, da bi še isti dan tja šel jest, pa tudi plane sem že delal da bomo letoš še minimalno 2x šli tja, saj je ponudba ogromna. Pol sem se spomnil šefa REMZIJA in reševanja vseh tistih lokalov z ponudbo 1000+ stvari in za konec še vse brutalno negativne recenzije na kulinariki. Kljub dejstvu da je zelo dobra prijateljica obedovala tam poleti in bila NAVDUŠENA, sem jim obrnil hrbet in mislim, da ne bom/bomo zgrešili z odločitvijo da gremo k FRANCLU ali VERDI VERDIju. Dokončno bodo porekli SLAVLJENKA. Pri prvem mi je ponudba SUPER, poklical sem in se pozanimal o cenah, o meniju ter dobil takšno popolno in simpatično razlago (sploh ko sva se z chefom pogovarjala o velikosti porcij :). Me pa je nasmejal ja) da bi še angelčki žvrgoleli. Da o simpatičnosti imena sploh ne govorimo....domačnost, domačnost je to, kar meni, poleg družine NAJVEČ pomeni
Pri Verdiju pa prepriča število raznolikih pizz, testeninskih zadev, pa tudi dejstvo da kljub temu vsemu niso pozabili na tako dobre,slastne in zelo redko ponujene kot samostojna jed, ŠTRUKLJE.
Komaj jih najdeš, v njihovem meniju, a so tam. Tam čakajo, da kakšen ljubitelj pride, da jih nežno potegne iz naftalina menija, jih nežno in spoštljivo naroči ter se nato, med vsemi tistimi mizami, katere se šibijo od mega slastnih pizz, njokov, špagetov, raviolov in še česa, posveti počasnemu uživanju te gurmanske specialitete :D
O obedu ter odločitvi kam smo šli, pa vam poročam zvečer.
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---