23. okt 2012 19:44
OOOO to pa me je sedaj prepričalo!!! Toliko o moji odločitvi za GROFA. Če dobi gostilna toliko negtivnih ocen in se izkaže za belega duheca, se vsekakor ne bomo odpravili tja. Škoda denarja.
IZJEMNO SE ZAHVALJUJEM, saj ste mi IZREDNO POMAGALI. Sem jih skoraj že koval v nebesa....
A če že grem na pizzo, želim pravo KULINARIČNO BOMBO, nekaj več, kot to, kaj dobijo študentje na bon, testo kot delavski čevelj, nadev pa takšen, da bi lahko bil samostojna jed. Ne, to ni pizza. Pizza mora biti tanka, hrustljava in ravno prav obložena...skratka, po pravilih in na pogled.
priznam da me je najbolj zamikala njiihova ponudba GROFOVSKIH PIZZ z različnimi olivnimi pesti in tartufovimi nadevi. A sedaj ko to berem...
Me pa je kar malo navdušila vanjatajnsek z Medvedom, katero mislim da so celo omenili moji starši, ko smo se peljali poleti v Lj. Baje sta nekoč tam papcala in bila zadovolja. In še CENA me prepriča. JA, hrana pa totalno po okuso moje mame.
Če imajo še štruklje kot samostojno jed, sem takoj tam. NJAMSI
Naredil pa bom BON za mamo, kamor bom dal 3-4 gostilne, dodal nekaj iz menija, vaša mnenja ter opis, nato pa naj se MADAM odločijo.
Zato upam, da sedaj razumete moje tečnarjenje in pikolovskost. Vedno mi je pomembno, da če že nekaj planiram in ko gre za zadovoljstvo družine, ne štedim z živci sogovornikov
Zanimivo okoli VERDIJA. Dosti pozitivnega o njej pa še ponudba je veeeeeeelika.
Katera pizza vam je tam najboljša in katero priporočate? Seveda nobeno izmed klasik, katere dobiš povsod.
sedaj pa še pokličem v Medveda pa da vidimo...
HVALA HVALA HVALAAAAAA VSEM
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---