28. sep 2012 0:16
Predvidevam, da imate precej odraslo hči, ki prehiteva leta ali pa išče nadomestnega očeta (??). Punce (kot moji) si pri 18-19 domišljajo, da vse vedo, da so že dovolj odrasle za samostojno življenje. In njen fant je seveda idealen- izobražen, že dovolj star za ustalitev....
Jaz na vašem mestu ne bi delala panike. Pustite, da se zadeva razvija, vendar ji ne dajte posebne pomembnosti zvezi pri njenih 19 letih. (verjetno sama misli drugače) (in najbrž njegovi starši, če so uspešni tudi niso prav navdušeni nad njeno mladostjo).
Naj se spoznavata, čas pa bo prinesel svoje. Sedaj je sigurno najbolj pametna zase glede prihodnosti in vseh stvari. Verjemite pa, da se v teh letih že v mesecih hitro spreminjajo stvari.
Moja skoraj 19 letna, že skoraj zaročena, ni da ni....no danes doma v svoji postelji.... Pa toliko smo imeli za poslušat ,kako je vse idealno in da samo še malo, da se odseli.... Midva sva se smejala, saj sva vedela koliko je ura....
Dajte ji le vedeti, da jo imate radi, vse ostalo pa se bo kmalu skristaliziralo....
Meni so svetovalke svetovale, da mora imeti ženska nujno mlajšega moža, ker je bolj za ....Jaz imam 3 leta starejšega in se nimam za pritoževat. Sem namreč mišljenja, da je pri osebi biološka starost tista, ki določa odnose....Tu pa se začnejo variacije....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 28. 2012 00:18