4. okt 2007 9:27
Ko tole berem, se mi poraja vprasanje, ki ga v postih lahko preberemo med vrsticam:kaj bodo pa drugi rekli? Men pa "dol visi ", kaj bodo drugi rekli, ker sem s tem ze zdavnaj opravila in jih odpikala. Ce pa ze ima kdo karkoli povedat, pa naj ima tolk jajc, pa se men to pove v faco. To je popolnoma moja odlocitev, s kom bom zivela in koliko bo ta clovek star. Poznam naprimer fante stare okoli 20 let, ki so samostojni in vedo kaj hocejo v zivljenu. Imajo neko vizijo. Na drugi strani pa poznam tud moske pri 40ih, ki pa so, zal, eni navadni mamini sincki. Kar mama rece je sveto in kar mama naredi, tega nobena punca ne bi mogla naredit boljs od nje. Moj je 7 let starejsi od mene, funkcionirava ze 20 let. Najbrz zato, ker sva po svoje ze od samga zacetka malce odstekan par, z veliko svobode. Pa so takrat vsi imeli veliko za povedat, da dolgo sigurno ne bova skup, z najinimi starsi vred. Ampak kot sem ze napisala: men dol visi, kaj si kdorkoli misi o meni/o naju, midva se pa imava fajn ,da to ni res. vida70