1. okt 2012 17:33
Uporaben nasvet IN zajebancija. We love you
Vendelina jr.
1. okt 2012 17:33
Uporaben nasvet IN zajebancija. We love you
Vendelina jr.
1. okt 2012 17:59
moderator2 je napisal/a: | ||
No, malo bolj natančno branje bi ti na strani 8 pokazalo, da je moderatorjeva intervencija že bila. |
Pa očitno ne pomaga kaj dosti, a ne?
Lep dan
Maxi25
1. okt 2012 18:14
Prebrala sem vse, napisala v tej temi bore malo ali praktično nič, ampak prav z zadnjim prispevkom si pokazala, kako resna si, za moje pojme kvečjemu otročja. En kup užaljenosti, ki enostavno mora imeti zadnjo besedo, pa je čisto vseeno, kakšno.
Ker če si slučajno ti želiš, da bi se temo speljalo na neke tirnice (ali pa morda tudi zaklenilo), to še ne pomeni, da je ostali člani foruma ne beremo, četudi v njej aktivno ne sodelujemo.
Zame ni treba iti nič za nazaj gledati, kaj sem/nisem rekla, pa koga maram ali ne maram. Enostavno uživam v besednih dvobojih, takšnih in drugačnih. In če mi dvigne pokrovko, mi jo pač dvigne, kako jo bom nazaj na piskr dala, je pa samo od mene odvisno, pa ni treba, da to ve ves svet.
Loni Makaroni
1. okt 2012 19:11
Oh, kako lepo bi bilo, če bi se Vendelina Jr. pridružila nam mamicam in bi zaradi pomanjkanja časa izpustila kakšen forum, sporočilo... Me pa bi ji lahko še kaj svetovale, ko bi si ji zaradi dojenčkovih težav že nabrala prenekatera noč brez spanja.... mož pa na poti.... Pa dobila bi tisto posebno milino, saj veste....
Vse bi bilo lepo in vsi bi bili srečni. Še moderatorji bi šli lahko na dopust....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
1. okt 2012 19:21
Redko se oglasim, tule pa se čutim potegnjeno za jezik, Trixi. Ne vem, očitno mi ne dela prava stran možganov, ampak, kako veš, mamica, da Vendelina vsak forum in sporočilo prebere, če pa ti zaradi otrok nimaš časa vsakega foruma in teme prebrati?
Nekorektno in nekulturno pa se mi pa zdi očitati nekomu, da nima otrok. Kar sama razmisli, zakaj.
1. okt 2012 19:45
Trixi je napisal/a: |
.......ko bi si ji zaradi dojenčkovih težav že nabrala prenekatera noč brez spanja.... mož pa na poti.... Pa dobila bi tisto posebno milino, saj veste....
|
Matr, a od takihle stvari, neprespanih noči, cmerastega dojenčka in moža na poti se dobi posebna milina???? Dobr, da vem!
lp
cervus
1. okt 2012 19:56
Če bi sledila njenim objavam bi vedela, da je zelo aktivna. Mnogi pa niso in ne zmorejo prebrati vseh komentarjev. Tako kot jaz ob 3 otrocih. In mnogi so ob njenih komentarjih prizadeti, saj nimajo časa vedeti ali videti vsega dogajanja. Popolnoma normalno. Tudi jaz sem bila taka perfekcionistka! Ampak le določen čas, ko sem ugotovila, da je vsak slab komentar dober komentar. Vsi te ne vidijo tako, kot si vidiš sam!
Predpostavljam, da bi otrok to spremenil. Ne pa pogojujem. Glede na to, kar sem prebrala o njej, sem prepričana. Predvsem, ker vse moje prijateljice nimajo prav nobenega časa, da ne govorim o računalniku. Če pa sem zaradi obremenjenosti prezrla na forumu, da so vzroki kje drugje in ji delam krivico, se oproščam.
1. okt 2012 19:58
HejHoj je napisal/a: |
Nekorektno in nekulturno pa se mi pa zdi očitati nekomu, da nima otrok. |
Podpis.
Saj se znamo lepse zmeniti, no, res ni razloga za take izjave.
Pa menim, da se določenih 'orožij' nikoli, ampak res nikoli, ne potegne na plano! Preprosto zato, ker to ni prav.
facko
1. okt 2012 20:01
HejHoj je napisal/a: |
Nekorektno in nekulturno pa se mi pa zdi očitati nekomu, da nima otrok. Kar sama razmisli, zakaj. |
Se strinjam. Ta vzvišenost mamic nad ženskami brez otrok mi gre vsak dan bolj na živce.
saša
1. okt 2012 20:12
Mogoče se mi je narobe zapisalo, ampak to milino ti prenese lahko samo otrok...tudi v besedah....
Zdaj pa grem mojega fantka, ravno je pojedel svežo žemljico (sva šla v pekarno) in sadni jogurt v kopalnico stuširat.... pa pravljica...pa če ostane kaj časa (če ne bom zaspala ob njemu v postelji) še pogledat na forum kako bom spet okregana....
Potem pa še nekaj sarm v zamrzovalnik spravit ( sem jih danes skuhala 14)....pa pripravit kruh brez gnetenja, da se bo jutri pekel...
Pa še stuširat in že pride mož iz rekreacije in se bova stiskala ob svečkah...
Ker pa je tema čisto druga, sem vesela, da je moj mož samo 3 leta starejši od mene....
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinke z gobami in ajdovo kašo
Brownie Muffins