Nakup parcele

ann  

član od: 15.2.2007

sporočila: 343

3. okt 2007 19:46

Zelo dober na tem področju je g. Mihičinac Niko, Grosuplje (7865-660, 041-405-258). Midva sva kar njemu "zaupala" v predogled predpogodbo za neko večjo poslovno naložbo, pa tudi od drugih sem slišala, da mu zelo zaupajo. Ve vse cake okrog poti, služnosti, raznih pravic.....in kar je zame najbolj pomembno, gleda da je za OBE STRANI, tako kupca, kot prodajalca, urejeno tako kot se šika. Veliko sreče pri nakupu! ann

*Etka  

član od: 19.2.2004

sporočila: 744

4. okt 2007 8:29

ZK izpisek sem včeraj kar sama pogledala preko interneta. Ni nobenih hipotek, služnosti, plomb, predkupnih pravic...

Sedaj moram samo še ugotoviti kaj je z lastništvom, ker gospa, ki je vpisana kot lastnica prav gotovo ni bila z nama na parceli (prišel je mlajši par).

A  mogoče veste kje bi lahko vprašala kako je z višino podtalnice, ker bi rada imela klet? In pa kako preveriti elektromagnetno sevanje (če mogoče presega kakšne vrednosti)?

lili A.  

član od: 11.4.2006

sporočila: 218

4. okt 2007 16:30

Pri nas se je zakompliciralo zaradi služnostne poti. Preveri, kdo je lastnik ceste oz. dovoza do parcele. Lili lili A.

mimika  

član od: 7.1.2002

sporočila: 2107

4. okt 2007 18:06

sluga, najboljši vir glede ravni podtalnice so sosedje. njih povprašaj, ali imajo klet in podobno. mimika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti