15. dec 2010 13:22
Ojoj, pa smo spet odprli stare rane. Sej pri prepisih je tako, da laho dodaš kakšno alinejo. Npr., da se v primeru črnega scenarija ne sme prodajat mansarde, ampak se izplača tistega, ki ostane. Ali pa da do smrti staršev ne smemo česa podrt,... Midva nisva želela živeti pri starših zaradi "dobrih odnosov", ampak iz finančnega vidika. Je pač cenejše uredit mansardo, kot novogradnja. Ampak, če se razmišlja tako, kot to počne moj tast ni druge, kot da se umaknemo, ko bo prva prilika za vselitev v hiško. Je pa še nekaj. Od moža brat živi pri sosedovih, kar tudi ni zelo fino. Namreč, da bi bili vsi na kupu. Ker so padale res težke besede, v smislu moj je svojega brata pregnal od doma, da se bo sam lahko vselil nazaj. Ampak bratova punca je dobila srednji štuk in sta si preuredila stanovanje. On je šel na boljše. Galantno se je rešil svojih staršev in se prikazal kot žrtev. Ampak čas prinese svoje. Slej ko prej se bo pokazala realna slika situacije. In mi bomo vsak zase. In prav je tako. In verjetno se bodo tudi odnosi uredili. PETRAG