15. okt 2002 14:40
Potem bo pa verjetno opcija...Samo polletna bo malo več kot je pol od letne... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
15. okt 2002 14:40
Potem bo pa verjetno opcija...Samo polletna bo malo več kot je pol od letne... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
15. okt 2002 14:54
Mislim, da ni prav, da je polletna malo več kot pol od letne. To ni v navadi pri ponudnihih raznih naročnin. Moje mnenje je, da 7.500,00 ni malo in bi bilo prav, da je omogočeno plačilo v več obrokih. Hkrati pa čestitke Kulinarični SLO. Zelo mi je všeč. Tanja
15. okt 2002 15:00
Mislim, da je pri ponudnikih naročnin večji popust na letno naročnino kot na polletno. Sicer nihče ne bi bil stimuliran, da vnaprej plača za dalj časa, če pri tem ni ceneje... Tudi v trgovinah imamo popust, če kupimo več. Obročnega odplačevanja pa žal ne bomo mogli imeti, ker bi to administracijo popolnoma spravilo na kolena, še polletna naročnina je vprašljiva. Verjetno bo potem opcija, obljubiti pa ne morem. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
15. okt 2002 23:21
Sycia dvigne roko: Tudi jaz sem za polletno! 2 x 4k SIT, več bo bolj težko. Sycia
16. okt 2002 12:05
Se strinjam z ostalimi. Res je bolje polletna naročnina. Kot pravi Sycia je lahko 2x4k sit. Lp, Andreja
16. okt 2002 12:18
Letna bo gotovo, za polletno pa še ni gotovo. Če pa bo, bo 4000 SIT. Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
17. okt 2002 12:39
Jernej, primerjavo na revijo sem naredila za to, ker po mojem mišljenju dobim približno isto (s tem, da revija ostane pri meni doma...in mi dela navlako...ampak...kaj če vaše stani crknejo... potem mi ne ostane nič...). Navijam za polletno naročnino...je že tako, da moramo mnogi krepko premisliti, kako obrniti iz meseca v mesec. Ne vem pa, zakaj bi morali pošiljati predračune...račun čisto zadošča, izstaviti pa ga moraš v 8 dneh po prejemu plačila...jaz celoletne naročnine ne zmorem pa pika. Lep pozdrav SaraKay
17. okt 2002 14:22
Kakšna revija? Ker sem na novo tukaj, ne vem nič o revijah, ki naj bi izhajale! Kaj mi lahko prosim poveste naslov revije? Sporočilo je spremenil(a) cheyenne dne 17. okt 2002 14:24:09
17. okt 2002 15:15
Pozdrav Predračuni so zato, ker vas (pa ne mislim vas osebno) ne poznam. Gre torej za neznanega naročnika. Verjetno se bo (žal) pogosto dogajalo, da bo v zanosu nekdo kliknil da bi želel nadstandardni paket, potem mu pošljem račun, pa pač ne plača... Kaj pa potem? Po zakonu je neplačan račun terjatev, ki ga je težko dati kar tako iz knjige, poleg tega je to potem dohodek, tudi če ni plačan in nikoli ne bo. Zaradi lastne varnosti zato predračuni. Če ni plačan, pač ni. Če naše strani crknejo, potem ne ostane nič, ja... Ampak saj naše strani niso le, da kaj ostane, ampak vse vmes kar imate od njih. Saj če naročnine ne boste podaljšali, bo tudi vse šlo v nič... Malo je drugače kot z revijo, revija je PROIZVOD, KulSlo pa nudi STORITVE. Po preteku storitve ponavadi ne ostane kaj dosti. Vmesni čas je tisto, ko imate kaj od nje. S tem, da res ne razmišljam o tem, da bi strani crknile, najmanj pa zdaj, ko bodo novi paketi... Da pa potolažim, tudi polletna naročnina bo. Obe bosta, pol leta 4000 SIT, eno leto 7500 SIT... Cheyenne: SaraKey je samo primerjala naročnino na KulSlo s tiskanimi revijami, ki izhajajo... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
17. okt 2002 21:58
Tudi jaz bi se rada naročila na nadstandardni paket. Preletela sem vse strani v tej temi pa nikjer nisem zasledila kako se lahko naročiš. Zanima me ali nas boste o tem obvestili v tej temi, ali boste članom poslali obvestilo? Mogoče sem kaj spregledala, ker sem še dokaj nova članica, pa je moje vprašanje neumestno ?! Vseeno vas prosim, da mi odgovorite. Mislim, da cena ni previsoka, saj tu lahko dobiš vse, kar potrebuješ za zelo dobro kuhanje. Izbira je več kot zadovoljiva . LP, Sporočilo je spremenil(a) dalsi dne 17. okt 2002 22:00:02Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pecivo iz bučk
Karamelna omaka