12. okt 2002 10:53
Lep pozdrav vsem skupaj!
Strani kulinarike spremljam že kar nekaj časa, včlanila pa sem se lahko šele pred kratkim, ker so bile pri nas (tu kjer sem doma) telefonske linije tako slabe, da si potreboval dobre 4 min., da se je naložila ena stran
, potem si lahko predstavljate kako je bilo delati z internetom...
Po dolgih 8 mesecih boja s telekomovci so nam naredili dodatno mini centralo v vasi in s tem omogočili ISDN linijo
.
To vam pišem zato, ker nisem sproti mogla spremljati dogajanja (v službi si le "samo" osem ur in moraš tudi kaj narediti...) pa tudi pohvaliti še vas nisem imela priložnosti.
Moram reči, da tako kot mi je všeč vaša stran, mi ni noben druga.
Mislim, da je to ravno zaradi tega, ker vsak nekaj prispeva in s tem sooblikuje vaše strani. Seveda bi bila velika škoda, da bi takšna stran utonila v pozabo oz. postala manj kvalitetna samo zaradi financ.
Zato podpiram zamisel o plačevanju nadstandarnega paketa, ki bo nudil več, kot neplačniški način sprehajanja po vaših straneh.
Navsezadnje ste že do sedaj naredili ogromno delo (in to brezplačno!), ki je bilo kvalitetno, zato se nam članom ni potrebno bati, da bi se nehali truditi potem, ko bi prejeli članarine.
Zato vam bom vsem skupaj rekla samo: kar tako naprej!
Sem pa razmišljala o naslednji zadevi, ki bi lahko bila v okviru nadstandardnega paketa: recimo eKnjižnica, kot jo ima Večer na svojih straneh.
Zdaj boste rekli, da niste založniška hiša in da kaj takega ni mogoče.
Ampak - če bi se dogovorili s katero založniško hišo kot je npr. Večer, da bi vam odstopil pravico objave njihovih prilog, ki so bile priložene reviji 7D in bi to zadevo "spravili" v obliko knjižice za internetne strani ter jo ponudili v sklopu nadstandardnega paketa, bi marsikoga zanimalo...
Ne vem v kolikor je to sploh mogoče.
Prilog, ki so bile objavljene v 7D se je v nekaj letih nabralo ogromno in nekatere, so mogoče že pozabljene... S tega stališča bi mogoče prišlo prav tudi ČZP Večer, da bi se osvežil spomin na te objave... Mogoče, kaj pa veš...
Seveda je to samo eden od primerov založniške hiše. Teh pa je pri nas kar nekaj, a ne?
Ogromno je teh "mogoče" - poskusiti pa ni greh!
Kakorkoli že - ostanite še naprej tako super!
Lep pozdrav,
Silva