25. okt 2002 21:57
Spoštovano in drago uredništvo! Odločili ste se, da se ne greste več brezplačnega dela, ki ste si ga pred leti sami naložili. Ali ste se malo naveličali ali bi radi kaj malega zaslužili? Videti je, da veselje in užitek ob delu in uspehih nista (več) dovolj in zakaj bi se razdajali kot kakšna prostovoljka. Tudi prav. In razumljivo za današnji čas. Svoje storitve ste ovrednotili po svojih kriterijih in izpostavili trgu: če so dobre, bodo uporabniki radi plačevali. Najbolj zvesti za celo leto vnaprej, malo manj prepričani za pol leta. S plačevanjem pa bodo abonenti nekako "kupili" tudi pravico do reklamacij, kritike, če z "blagom" ne bodo zadovoljni. Saj niste mislili, da bodo prispevki sponzorstvo dobrodelnemu društvu, ali pač? (Davčna olajšava?) Kmalu bo znano, koliko je "roba vredna". Anketa bolj slabo kaže. To pa je moja odločitev: še ne dolgo sem prijavljena v KS, a sem pripravljena tvegati - prijavljam se za plačilo. Ne zato, ker bi se mi smilili, ker tako garate, pač pa zato, ker se mi zdi storitev dobra. Raje plačam, kot da jo ukinete. Ker, dokler bodo abonenti, je pač ne morete (verjamem v moralo). Lepo pozdravljeni :) Danca