24. sep 2007 12:08
Jaz sem vse delala skupaj z arhitektom. Prvo je šel pogledat parcelo, potem smo določili, kje in kako nja bi hiša stala, potem smo šli pa v biro delat načrt.
Jaz sem kmplicirala, ker sem hotela imet shrambo poleg kuhinje, da se odpira z drsnimi vrati. (kot podaljšek kuhinje...). Pa veliko dnevno sobo, jedilnico... Z veliko svetlobe. To so bile prve stvari, na katere sem opozarjala. Pa smo risali v kvadratke kaj in kako... In kako bo šlo to nekako v mere hiše. Kako bo pa to na zunaj izgledalo, je bila njegova naloga. In kako bo postavil okna ipd. Jaz sem prišla pogledat in mi je bilo všeč. Je že res, da ne more biti vse 100% tako, kot bi želel, ampak vseeno. Moaj hiša je na ven bp. Nikjer brez okna, nikjer nametanih oken... Čez pol dolžine hiše, kjer je prehod jedilnica/dnevna soba, sem hotela imeti obok, pa je šel arhitekt do stronjega ing., če se da, zaradi nosilne stene... In se je dalo.
Bom imela bolj klasično opremo, mi je všeč podeželsko/rustikalno... Tko da pri meni odpade vse modreno, kar se zdaj prodaja...
lidka