18. sep 2007 20:42
Kaj ba BIOTOP (ali kako se že imenuje ona trgovina blizu stolnice, trgovina z zdravo hrano?
No, sem našla 2 lokaciji: Trgovina Biotop, Glavni trg 10, Celje in Trgovina Biotop, City center, Celje
rimljanka
18. sep 2007 20:42
Kaj ba BIOTOP (ali kako se že imenuje ona trgovina blizu stolnice, trgovina z zdravo hrano?
No, sem našla 2 lokaciji: Trgovina Biotop, Glavni trg 10, Celje in Trgovina Biotop, City center, Celje
rimljanka
19. sep 2007 9:19
cherry je napisal/a: |
Mamamia, daš cele stroke ali samo vsebino? cherry |
19. sep 2007 10:33
Jaz ga dam pa ven iz strokov in ga na grobo strem preden gre v čaj. Kozmeja
19. sep 2007 10:35
Slišala sem, da se kardamom daje tudi v vročo čokolado in kakav, pa v kake čokoladne prelive za torte... Nisem pa še poskusila. Ga imam pa doma in mi kraaaaaaaaaaaaasno diši.
19. sep 2007 21:44
Danes sem delala Cimetove rolice, kamor se vmeša tudi kardamom. Ko je naročnica prišla počekiirat fazo, v kateri je peka, sem ji dala povonjat posodico z zmletim karadmomom. Zanj še ni nikoli slišala, vonja pa tudi ne pozna.
Jaz sem ga kupila v Intersparu okrog Novega leta, potem pa ga ni bilo več.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremna cvetačna juha
Ribja juha s testeninami