2. sep 2007 18:19
Imeli smo skrinjo in sem komaj čakala, da se je rešimo. Nepregledno do skrajnosti, čeprav so bile posamične košare in v njih sortirana živila. Ampak saj vem, ko nekaj iščeš, redkokdaj sproti za sabo lepo nazaj zlagaš. Vedno sem skoraj na glavo padla noter, pa prekladala košare, da sem prišla do ta prave. Pa pokrov moraš cel odpret in gre topel zrak v vso skrinjo, pri omari pa odpreš le zgornji ali spodnji del in po predlau hitreje najdeš.
In v omari je vse tako zelo prepgledno: na sprednjo stran predala napišeš, kaj je v katerem, pa samo tistega odpreš.
Imam Gorenjevo omaro z dvojnimi vrati - s tremi piicami plus štirimi predali, spodnji so izvlečni in so vrata torej lahko odprta samo toliko, da izvlečem predal, če že česa takoj ne najdem, zgornji del so pa police, zaprte s plastičnimi vratci.
Že več kot deset let imam to omaro in ni nič počenega ali zlomljenega, predali se lepo vlečejo ven in vratca lepo odpirajo.
So pa naše potrebe verjetno zelo različne. A čeprav shranjujem precej živil in je v hiši ostora za tri zamrzovalne skrinje, vztrajam pri omari in je za nobeno ceno ne zamenjam za skrinjo. Samo zaradi iskanja tistega enega paketka, ki je običajno vedno v zadnjem kotu zadnje košare, ki bi jo dvignila...
Mamamia
mamamia