28. avg 2007 12:13
jade je napisal/a: |
so so prosti, ko se nafutrajo, umijejo, preoblečejo, umijejo zobke, preberejo pravljice, spravijo spat 3 mulčki. Aja lažem tanajmlajša še nima zob. jade |
28. avg 2007 12:13
jade je napisal/a: |
so so prosti, ko se nafutrajo, umijejo, preoblečejo, umijejo zobke, preberejo pravljice, spravijo spat 3 mulčki. Aja lažem tanajmlajša še nima zob. jade |
28. avg 2007 12:25
Ti kar pridi, ziher boš takoj videla, kje je večja skupina ljudi. Lahko ti pa tud pošljem na zs mojo telefonsko, pa me pokliči in pridem na parking. s seboj prinesemo ponavad samo dobro voljo, če gre za takšen "kofetek party", ker je mal nerodno v gostilni svojo hrano na mizo postavljat, se to gostilničarjem ravno ne dopade. Lahko pa vas pride več, seveda.
Prav lepo dobrodošla.
Ognjič
Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 28. avg 2007 12:27:00
28. avg 2007 12:28
Ja, pa upam, da se tokrat tudi tejka77 okorajži in pride na en sprehod do tja. Ognjič
28. avg 2007 13:08
No, po opozorilu s strani organizatorke, sem le videla obvestilo . Sramota bi bla, če bi bila tak zapečkar, če se ne bi mogla teh par kilometrov privlečt. Pa čeprav samo na pivce.. Se moramo uskladit - al vinograd, al fešta (mlajši ima r.d.) al je še kakšna obveznost.. Sporočim... Tina
28. avg 2007 14:46
Tudi jaz se oglasim. Tam se tako ali tako vsaj enkrat na teden. Pa še moj mož ima ribiško tekmovanje od petka do nedelje (ker so fantje lačni jim ponavadi prinesem že zjutraj kaj toplega).
Se vidimo
28. avg 2007 19:24
Samo da me boste počakale,,prosimmm val
28. avg 2007 19:26
A ne bo nobenega kulinarika al kaj????????????? rimljanka
28. avg 2007 22:49
Jasno, val Ognjič
29. avg 2007 0:16
Če kaj vmes ne pride, se vidmo. Še sporočim. Matjaž
29. avg 2007 8:07
Pogovori so v teku,upam da bodo obrodili tudi sadove. Vesna LebenKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kakijeva nevesta
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči