29. avg 2007 22:26
Sej ni edini kozolc tam okol ,mogoče je pa še na katerem drugem kaj sena val
29. avg 2007 22:26
Sej ni edini kozolc tam okol ,mogoče je pa še na katerem drugem kaj sena val
30. avg 2007 10:25
val je napisal/a: |
Sej ni edini kozolc tam okol ,mogoče je pa še na katerem drugem kaj sena val |
Lahko tudi jaz malo posodim našega.
jade
30. avg 2007 12:54
Signal za telefon sedaj ni več samo pri bukvici.
30. avg 2007 13:07
Kar nekaj vas je spraševalo, če lahko s seboj prinesete kakšno pecivo. In zadeva je takšna: je rekel šef, da lahko, ampak.. ., on bi tudi kakšno stvarco degustiral, če mu boste dovolili .
In, kot je že prej napisala dj, gsm signal ni več samo pri oni tablici na bukvi!
Ognjič
30. avg 2007 22:09
No, a bomo torej pekli..........jaz nič ne obljubim...................ampak, presenečenja so mogoča........ rimljanka
31. avg 2007 7:47
Jaz se bom pa kar razpočila od jeze. Kosmo končno preboleli nekaj imamo sedaj še anginkote.... jade Sporočilo je spremenil(a) jade dne 31. avg 2007 07:47:35
31. avg 2007 8:55
Pol pa kar lepo v pojstelco in toplega čajčka pit, da se iz angine še kaj drugega ne izcimi. Ognjič
31. avg 2007 12:33
Pri nas ravno ni kakšne posebne sončne pripeke, zato ne pozabite vzeti s seboj kakšne jope. Ognjič
31. avg 2007 12:59
Jaz predlagam "flis" glede na današnjo temperaturo.
p.s.
Ker še nisem bila na nobenem srečanju, me zanima kako se med seboj razpoznate. Imate kakšne priponke z imeni?
31. avg 2007 13:11
Včasih smo jih imeli, še največkrat pa ne. Ti bom jaz vse predstavila. Prideš ob navedeni uri, al kasneje? Da ne bi ravno jaz tam predolgo brez družbe "čičala in čakala" , mi lahko jezik zarjavi. Pa, ko sva ravno soimenjakinji... OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zdrava orehova potica
Kraljevska jajčka s holandsko omako