17. sep 2008 7:38
Ninky, DK imam jaz in sem zadovoljna. Sem pa kuhinjo izbirala več kot eno leto, so me bili pri hiši že pošteno siti. Takrat, ko sem se odločala zanjo, me je pri DK pritegnil velik izbor elementov in fleksibilnost, talni predali in zelo dobro svetovanje ob nakupu. Lahko pohvalim tudi montažo, katera je pri kuhinji še posebej pomembna. Vsaj monterji v Kranju v Viktoriji ti jo vdelajo na mm natančno od stene do stene. Do zdaj še vse funkcionira, ni bilo nobene reklamacije, imam pa jo štiri ali pet let (čas hitro teče). Ne vem, kaj misliš s tem, kakšne kvalitete je. Meni je v redu, kot je bila v redu tudi prejšna marleska orhideja, katera je bila vsaj po mojem videnju v vsaki drugi kuhinji. Ne morem pa razumet, ko berem na nekaterih forumih, da jim kuhinja po letu ali dveh razpada, pa naj bo to lipa ali gorenje. Sem pa videla to pri svoji tašči, katera je orhidejo nabavila par let za menoj in je bila po parih letih čist demolirana. Zgleda, da ima pretežko roko, drugače si tega ne morem razlagat.
Lijana