6. avg 2012 14:19
Loni, če med pomeni tisto, kar ponavadi obarva tedne po besedi da, potem čestitam!
tulka
6. avg 2012 14:19
Loni, če med pomeni tisto, kar ponavadi obarva tedne po besedi da, potem čestitam!
tulkaMygrace
sporočila: 6506
6. avg 2012 14:28
Tulka, si pa pronicljiva, ni kej! Se pridružujem čestitkam!!! Juhuhu, še en hepiend!!
Mygrace
6. avg 2012 14:32
No comment needed.
Loni Makaroni
6. avg 2012 14:39
Čestitke mladoporočencema!!!!!! Odlična izbira medenja!!!
Mi smo pa prejšnjo soboto "skočili" na Češko kočo, to soboto na Kranjsko kočo, zdaj pa imamo hribov dosti in nas naslednjo soboto čaka podaljšan vikend na prekmurskih ravnicah!! Hura za počitnice (zame dopust)!!!
Ampak hribi še pridejo na vrsto, vsekakor!!!!
marjja
6. avg 2012 14:54
Hehehe, Loni, lepo! Čestitam!
lp
P.s. Saj ne vem, a se sam meni zdi, da bi med smeškoti lahko bil tudi kak pušeljc????
cervus
6. avg 2012 14:59
U, živjo, ohcet!!
Sem Kekčev odvisnik, ko se malo shladi, se vržem na Škabrijela , ob človeških temperaturah pa grizem še na Nanos, Golič, Lačno, Vremščico...
lp
mzm
6. avg 2012 15:28
....očitno ne...
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
7. avg 2012 16:14
Ja, Loni, tole si pa tako potiho naredila. Čestitam od srca, na še veliko preplezanih gora!
naor
8. avg 2012 7:36
naor, nama je ratalo, ker drugačen način meni itak ne bi bil všeč, enostavno ne pašem v običajni kaliber procedur(h. B., če mene vprašaš). Večina moje žlahte, razen tistih najožjih, za vse skupaj sploh ni vedela, ostali pa tudi samo tisti, ki so bili v vse skupaj vpleteni že od najinega skupnega začetka.
Popustila sem samo v eni zadevi, poroka ni bila v gojzarjih na 1450 m višine.
Kar se pa hribov tiče, ni za dvomiti... Z njim, sama ali pa z eno priajteljico. Po pravici povedano, komaj čakam na jesenske dneve, če bodo le približno podobni lanskim, ko sem se še konec novembra potikala po dvatisočakih (brez zimske opreme).
Loni Makaroni
8. avg 2012 22:51
Loni,da nisi tista,ki se je med gorskimi teki poročila?Bilo bi ti podobno Čestitke!! Naj bo to tek na dolge proge.
adalbertKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo
Pekoče piščančje perutničke