Po dolgem čakanju sem dobila vrnjen denar vložen v telekomunikacijsko omrežje. Kako pa vi ste tudi že dobili vrnjen denar.
LP pozdrav!
Po dolgem čakanju sem dobila vrnjen denar vložen v telekomunikacijsko omrežje. Kako pa vi ste tudi že dobili vrnjen denar.
LP pozdrav!
2. avg 2007 10:52
s katerega konca pa si? mi še nismo dobili. nektarina
2. avg 2007 11:01
Vroča Primorska.
2. avg 2007 11:16
na štajerskem je en del že nekaj dobil, naš pa še ne. je bila zadovoljiva vsota? nektarina
2. avg 2007 11:22
Kateri del Primorske? Prav bi prišlo, ker grem na dopust Anamarija
2. avg 2007 12:02
Telefon sem dobila leta 1993. Je kar lepa vsota, tako da bo za najem apartmaja izven sezone za 15 dni pa še za kakšno večerjo in pijačo bo ostalo. Sem pa iz Ajdovsščine. Kolikor je meni znano izplačujejo vsakih 14 dni. Nisem pa sto.
2. avg 2007 12:07
Kolikor vem, pri nas v Domžalah še niso nič vračali. Sweetie
2. avg 2007 12:15
moja starša sta dala naredit telefonsko napeljavo okrog leta 90 če se ne motim. takrat sta kar lepo plačala pa še sami so morali delat. ne pričakujemo veliko denarja, je pa vsekakor dobrodošel. izid želim ti lepe počitnice in lepo izkoristi ta denar. nektarina
2. avg 2007 12:38
Sama bo zgleda zopet med tistimi , ki nič ne dobijo. Po kakšnih pogojih spadaš v to skupino za vračanje? ham-njam
2. avg 2007 15:17
Midva z možem sva morala prispevati takratnih 1000 DM in kar nekaj delovnih ur, okrog leta 87. Poleg napeljave smo morali financirati še izgradnjo telefonske centrale, a se vse skupaj zapleta, ker je bila pogodba kolektivna in ne posamična. Ne obetam si prav dosti, ne bom presenečena, če na koncu iz tega ne bo nič ali pa bodo vse "popapcali" stroški postopka.
Cila
Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 02. avg 2007 16:07:48neznan uporabnik
2. avg 2007 15:59
IZID če ni skrivnost, koliko pa je bilo vrnjenega tega denarja. Mi namreč še čakamo... Hvala zoja1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zeljne krpice
Tortelini z bučkami in slanino