27. nov 2019 11:27
Danes: juha
pohane šnite
27. nov 2019 11:27
Danes: juha
pohane šnite
27. nov 2019 14:14
Sreda:
Podkrepljena goveja juha s knedlčki; kuhani štruklji
Pozdravček!
27. nov 2019 16:48
Sploh se vam nisem zahvalila za lepo dobrodoslico
Pri nas danes za kosilo zrezki v smetanovi omaki, riz, kuhana zelenjava, solata in za posladek marmorni kolac.
28. nov 2019 6:47
naor je napisal/a: |
Tale rubrika je tako cudovita zaradi vas, ki ne Samo krasno kuhate, ampak tudi pridno fotkate. Mislim,da je lahko v ponos tudi sirse, v slovenskem merilu. naor |
Naor zelo drži
Trixi, tista pizza zadnjič izgleda mamljivo in tvoja tortica ima kar tri plasti kreme, lepo! pridna
Jaz tudi že dlje časa razmišljam, da bi šla v kitajsko restavracijo. zdaj pa nisem bila že nekaj let.
Včeraj sem si naredila blitvo. Samo zase, ker ostali vihajo nosove, ko vidijo barvo ... ampak bila je pa dobra zraven pa sem pojedla še par kolobarjev klobase, ki so jo ostali jedli z jedjo, ki ni ne fižolova juha, ne pasulj, pač taščina "spretnost" kuhanja. Spila sem limonado (pomaga bi prenosu železa iz blitve v telo) ter blitvo posula s sončničnimi semeni, ker pomaga kot dodatek kalcija, katerega blitva (in špinača) odvzemata telesu. No, pa še malo hrustljavih kroglic
28. nov 2019 12:09
Danes: reciklaža ostanka golaža-
bograč
domač
28. nov 2019 15:00
Četrtek:
Goveja juhica (od včeraj), svaljki, piščančji paprikaš; zeljnata solata
Pozdravček!
28. nov 2019 20:05
Pečen file postrvi, krompirjeva solata z radičem, kava
28. nov 2019 22:47
Danes sarme, domač kruh.
29. nov 2019 11:19
Danes: bolonjska omaka iz zaloge, široki rezanci
glavni radič s
29. nov 2019 14:11
Petek:
Podvarak, polenta z ocvirki in suhimi paradižniki, pečenica in krvavica
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki z omako puttanesca
Špageti karbonara