25. nov 2019 16:12
Včeraj: goveja juha z rezanci, narastek iz ajdove kaše, puranjega mesa, brokolija in oliv,
zelena solata in radič, ribez- borovničeva pita
Danes: goveja juha z kroglicami, sarma, kruh
25. nov 2019 16:12
Včeraj: goveja juha z rezanci, narastek iz ajdove kaše, puranjega mesa, brokolija in oliv,
zelena solata in radič, ribez- borovničeva pita
Danes: goveja juha z kroglicami, sarma, kruh
25. nov 2019 16:39
Danes sem sprobala recept bučni žličniki s skuto ( midva kuhava). Recept sem malo spremenila, ker sem delala s pirino gladko moko. Dodala sem žlico pšeničnega zdroba in nariban parmezan. Žličniki so super, rahli. Zraven telečji golaž in zeljna solata.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 25. nov 2019 16:50
25. nov 2019 18:45
ti bučni njoki od midva kuhava so zelo dobri. Pa tudi ostali recepti, ki jih ponujata. Komaj čakam da njun letošnji odštevalnik.
25. nov 2019 19:34
Darjuška, žličniki so, ne njoki. Ker je pirina gladka moka bolj nežna za zgostitev sem še dodala zdrob in parmezan. Imata odlične recepte, le hude čokoladne torte v kateri je ogromno čokolade pri nas zaradi nasitnosti nobeden več noče. Bila je vrhunska.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 25. nov 2019 19:35
26. nov 2019 10:10
Danes: špageti z bolonjsko omako
glavni radič s
26. nov 2019 13:35
Torek:
Gobova juhica; mesno-špinačni žepki, špinača; zelena solata, zelje, naribana črna redkev in rdeča pesa
Pozdravček!
26. nov 2019 17:27
Goveja juha z mesom in rezanci, ajdova kaša z jurčki, solata, kava
26. nov 2019 17:51
Danes pri nas: pomfri in hrenovke ter solata iz endivje, radica in motovilca.
kuhala tasca, ker je nas dvomesecnik zadnje dni mali tecko in skoraj nic ne spi
27. nov 2019 10:00
Ponedeljek: toskanska enolončnica, solata z jajci(več vrst radiča, endivja, motovilec, rukola, jajce), jabolčni zavitek
Torek: t-bone na žaru, kuhan in pečen krompir, solata, chianti, sladkali smo se z marmeladnimi žepki.
Danes; gobova omaka s smetano, testenine pici, solata
27. nov 2019 10:49
Pri nas včeraj kosilo s slavljenko v kitajski restavraciji.
Danes mesno-zelenjavna mineštra, polenta, torta od včeraj.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 27. nov 2019 16:36
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domača vroča čokolada s smetano
Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami