6. avg 2017 13:34
juha iz vrečka, pečen kifeljček, zelena solata
6. avg 2017 13:34
juha iz vrečka, pečen kifeljček, zelena solata
6. avg 2017 14:27
Danes, ko so temperature končno spet znosne, je bilo kosilo na terasi pod brajdo:
pečen krompir in zelenjava (tribarvna paprika, cukini, čebula ter za rastlinojedi del družine še rdeč fižol), kotleti in piščančji fileji na žaru, za rastlinojedi del družine bučni polpeti, kumarična solata
6. avg 2017 15:44
Midva sva ponovila včerajšnji jedilnik, dve uri kasneje sem še vsakemu spekla po dve palačinki in to je to za danes. Malo manj je že vroče, sploh zunaj je fletno, notri me pa še vedno kuha.
6. avg 2017 20:17
danes pleskavica, narezana zelenjava in kruh
6. avg 2017 21:14
Mi smo se pa danes potepali in namakali v bohinjskem jezeru. Kosilo smo jedli na Soriski planini... Koook dobro :)
- oči: divjacinski golaz
- tavlka otroka joto s klobaso
- jz pa pecenko, krompir in zelje :)
7. avg 2017 12:08
Danes: polpeti
zelena solata, breskve, sladoled
7. avg 2017 12:27
Danes: špageti z mesno polivko,zelena in zeljnata solata.
Sladica:domače grozdje
Lep dan vsem!
7. avg 2017 15:14
golaž, polžki, zelena solata, nektarine
7. avg 2017 15:23
Včeraj sem se malo potrudila, ker sem ravno imela čas: kumare v omaki s sušenimi paradižniki ter skutini štruklji(sem dobila odlično domačo albuminsko skuto mmmmmmm) in štruklji z ocvirki in jajčnim cvrtjem .
Danes pa spet brzinsko: popečen piščančji file z limono, popečene bučke, solata.
7. avg 2017 20:16
Štruklji z ocvirki in jajčnim cvrtjem so pa nekaj odličnega. Nisem si mislila, da to mladina obvlada oz je.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučni mufini s kremastim nadevom
Jernejev zelenjavni curry