3. avg 2017 13:11
Torek: kaneloni in paradižnikova solata.
Sreda: tenstano zelje z makarončki.
Danes: rižota in rdeča pesa.
3. avg 2017 13:11
Torek: kaneloni in paradižnikova solata.
Sreda: tenstano zelje z makarončki.
Danes: rižota in rdeča pesa.
3. avg 2017 13:50
Danes: nekaj podobnega njami bučkam s sirom, samo čisto brez soli, ker sem na sol pozabila , svinjski steaki, zelena solata iz vrta
3. avg 2017 14:58
babka1951 je napisal/a: |
Danes: nekaj podobnega njami bučkam s sirom, samo čisto brez soli, ker sem na sol pozabila , svinjski steaki, zelena solata iz vrta "Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
|
Babka, tisti zelenjavni narastek zgleda ful fajn, a si naredila enako kot njami bučke, sam zelenjavo si menjala?
3. avg 2017 15:05
Moja danes bolognese omako, špagete, stročji fižol v solati, jaz pa gambere s solato
3. avg 2017 15:07
Nadinka, enako kot njami bučke ja. Dodala sem še korenje ( prej sem ga malo pokuhala ) eno zeleno papriko, eno polovico nadzemne kolerabice, polovico hrenovke, sem malo pospravljala po hladilniku........solit sem pa pozabila , nič hudega, pojedlo se bo, pa še bolj zdravo je
3. avg 2017 16:11
danes riž, piščančji koščki s papriko, paradižnikom in bučko
3. avg 2017 20:00
Mi tudi nismo mogli mimo bučk
- pečen krompirček z drobnjakom
- pecene bučke in piscancja nabodala
- prvi domac paradiznik z baziliko
- sladica: maline, borovnice in jagode
4. avg 2017 8:29
Da ne bom idej samo jemala... To je bilo pri nas na krožniku ta teden:
P: fižolova juha (iz suhega fižola - ga je bilo treba porabit preden poteče rok trajanja)
T: sataraš z jajčko in kruh
S: kvinoja z zelenjavo, piščančji file in solata
Č: filana paprika, pire krompir in solata
Danes pa bo rizi bizi, pečene piščanje bedrce in zelenjava, paradižnikova solata
Lep vikend vsem
4. avg 2017 12:35
Danes: rizota iz puranjega mesa s papriko, paradiznikom in
paradiznikova in solata
sladoled
4. avg 2017 15:03
Danes sva imela zelenjavno juho, brancina, blitvo s krompirjem. Najboljši pri tem kosilu je bil pa sladoled, edini prave temperature. Jutri ne bom kuhala, bo hladno kosilo. In veliko vode.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cvetačna juha s popečenim kruhom
Klasična pizza