3. mar 2017 17:51
Tudi pri nama pica (s pršutom in rukolo). Sem naredila testo iz pol pirine in pol bele moke. Odlična.
3. mar 2017 17:51
Tudi pri nama pica (s pršutom in rukolo). Sem naredila testo iz pol pirine in pol bele moke. Odlična.
3. mar 2017 18:18
shari2007 je napisal/a: |
Tudi pri nama pica (s pršutom in rukolo). Sem naredila testo iz pol pirine in pol bele moke. Odlična. |
Shari, opazam, da imava kar podobne jedilnike, sicer pa je bila pri nas pica s tremi vrstami paprik-rumeno, rdečo in zeleno, je izgledalo zelo lepo, tudi jaz sem dala na šunko nekaj koščkov domačega prekajenega mesa, je zelo pasalo, pa seveda na koncu, tik pred koncem, za piko na i-jajčka.
3. mar 2017 18:58
Danes: fižolova mineštra s koruzo, pohane šnite s sirupom
3. mar 2017 19:54
Čili z mesom, poleg rezina kruha s semeni.
3. mar 2017 23:19
Včeraj: krompir na župi.
Danes: kislo zelje, krvavice in narastek iz peresnikov.
4. mar 2017 10:52
Danes bo pri nas, eno skupno Vege kosilo: Naš malček za tri mesece odghaja na Finsko...
4. mar 2017 11:04
Danes pri nas:
fižolova juha
vodni žličniki na drobtinicah
radič, regrat in motovilec v solati
4. mar 2017 12:17
Danes: pasulj s kranjsko
domač, beljakovo pecivo
4. mar 2017 15:58
Danes goveja juha s fritati / zlatimi kroglicami, špinača, pire krompir, hrenovke,
mešana solata ( zelena, motovilec, regrat, radič, zeljna solata, rukola, krompir) in zame file orade.
4. mar 2017 18:10
Jaz sem danes spekla piščančja prsa brez kosti, ovita v kruhovo filo in potem to vse skupaj ovito v slanino poleg pa kislo zelje za osvežitev
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganske palačinke
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)