1. mar 2017 13:36
Mlinci z omako iz šampinjonov, zapečeni v pečici...
... posladek zmešana banana, zmrznjene jagode in mleko ...
Sporočilo je spremenil(a) SMARTY1 dne 01. 2017 13:37
1. mar 2017 13:36
Mlinci z omako iz šampinjonov, zapečeni v pečici...
... posladek zmešana banana, zmrznjene jagode in mleko ...
Sporočilo je spremenil(a) SMARTY1 dne 01. 2017 13:37
1. mar 2017 13:38
Danes pri nas:
špageti s tunino
vrtan radič in REGRAT v solati
Zunaj pa sonce, ptički pojejo, sneg naokoli po hribih izginja,......pomlad je na vratih, tako rekoč.
1. mar 2017 14:33
Za moja dva pizza margerita za artičokami, gobicami in jajcem. Zame pa ena bogata solata in kos pirine pizze brez jajca.
1. mar 2017 16:24
danes in jutri lazanja
1. mar 2017 17:11
Katarinči je napisal/a: | ||
Oooo, to pa že ne bo držalo, mzm, na Zidu so še vedno lepo (p)osončene Katarinči
|
In tam bodo ostale do neizbežnega konca, hvala, dejansko pa so te zlate včeraj bile že nekje pri izlivu Soče, včerajšnje pa čaka enaka usoda
Danes: piščančji file s fižolom
vrtan radič, voda in teran
lp
1. mar 2017 19:34
Danes: mineštra iz suhim grahom, ameriške palačinke s kokosom in nutello
1. mar 2017 19:37
Jajčna omleta s papriko, sušenimi paradižniki, olivami ter kockami tolminskega sira. Ker solate nisva imela, sva zraven hrustala kar kisle kumarice.
1. mar 2017 19:49
Za kosilo riževi rezanci z na hitro popraženo zelenjavo - čebula, korenje, čičerika, bučke, mlada špinača, paprika, paradižnik, indijski oreški.
Za večerjo smo pa prvič naredili gozleme z različnimi nadevi (špinača, dimljen topljen sirček, jabolka s cimetom, malinova marmelada). Definitivno jih bomo še delali. Meni so najljubši špinačni. Zraven pa skleda solate. Hvala Smarty1 za idejo.
1. mar 2017 20:03
prežganka in
1. mar 2017 22:46
Smarty prosim za recept za mlince s šampinjonovo omako, zapečene v pečici. videt in slišat je slastno
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki z mesnimi kroglicami
Bovla z metuljčki