16. dec 2016 11:58
Danes: kislo,koruzni žganci, pečenica
16. dec 2016 11:58
Danes: kislo,koruzni žganci, pečenica
16. dec 2016 12:27
Danes: čufti v omaki, pire, endivija,rdeč radič in s
16. dec 2016 13:50
Petek:
Pozdravček!
16. dec 2016 19:00
Danes: enolončnica s hrenavko, gibanica
16. dec 2016 19:05
Danes za naju s sinom piščančja juha z vlivanci, za moža pa še malo goveje juhe s fritati, telečji trakci z njoki, zeljna solata z zeleno in radičem.
16. dec 2016 20:32
Včeraj: zelenjavna juha, polnozrnati skutini štruklji, blitva, radič z motovilcem, peka piškotov
Danes: zelenjavna juha, pirini polnozrnati makaroni z bolognez omako in brokoli, radič z motovilcem, jabolčni kompot
Jutri: goveji golaž, polenta, radič
17. dec 2016 7:26
Vceraj: za mene solata od morskih sadezev, mesane solate in omake. Za moza pomfrit in dve hrenovki. Vse kupljeno v Piceriji odstranjeni samo dve nadstropji z dvigalom. Vceraj sem prala in likala v pralnici, ki se nahaja na istem nadstropju.
17. dec 2016 9:26
Danes goveja juha z vlivanci, mongolska govedina z rizem, zelena solata,
Jutri: goveja juha in klapavice za naju, za otroke pa orada iz pecice, krompir z blitvo, bozicni novoletni piskotki, jabolcnik in vino za naju;).
Lep vikend vsem
17. dec 2016 9:46
Danes bo še bolognese od včeraj in špageti, pa kakšno "fouš" juho bom naredila, zdaj v tem mrazu jih delam kar po tekočem traku in grejo bolj kot vse drugo.
Upam, da ste tudi vi, dragi kuharji in kuharice v napetem pričakovanju smučarskih skokov. Moja napoved je takale: prvi Prevc, drugi Prevc, tretji Prevc. Skačejo vsi trije, naj se jim posreči!
Zunaj je čudovit dan, vse dobro vsem!
17. dec 2016 12:30
Danes: kisla repa, v kosih, pečenice
in pa seveda navijanje za naše smučarske ase-tri Prevce in Ilko, ki je ze 4. zmagalaaaaaaa
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mini potičke
Goveji golaž iz pečice