28. nov 2016 13:42
Ponedeljek:
Pozdravček!
28. nov 2016 13:42
Ponedeljek:
Pozdravček!
28. nov 2016 14:39
Danes: dušeno kislo zelje, žganci z ocvirki in
28. nov 2016 17:25
Kot pes, strgan s ketne, sem norela po soncu in burji, zato je ostalo časa "le" za pašto na hitro (česen, kapre, pelati, bazilika)
radič s fižolom, voda
lp
28. nov 2016 17:28
Mzm, to je več kot odlično kosilo!
28. nov 2016 17:31
Trixi, se popolnoma strinjam (pa čeprav je v bistvu večerja, hehe)
lp
28. nov 2016 18:15
mišzmoke je napisal/a: |
Kot pes, strgan s ketne, sem norela po soncu in burji, zato je ostalo časa "le" za pašto na hitro (česen, kapre, pelati, bazilika) radič s fižolom, voda lp mzm
|
mzm............kaj bi jest danes za tole dala, njamiiiiiiiiiiiiiii..........
Nič slikc ni bilo, ker doma nič nismo kuhali, sva po desetletju spet službo dobila in se v fabriški menzi prehranjevala
četrtek: segedin in slan krompir v kosih
petek: mrežna pečenka, tenstan krompir
sobota: kisla repa, svinjska rebra, matevž
nedelja: džuveč riž in piščančje perutničke...........pol sem pa doma tolk nekaj hitela ......jaz bi se komot navadila, moj je pa kapituliral
28. nov 2016 19:14
Babka ja kakšen je pa zdej to? V penziji pa kar oba v službo?
28. nov 2016 19:42
Pomagat hodiva,sam pomagat Trixi........pol pa kosilo za to brezplačno dobiva.........bom tiho, da se nav še na to davčna obesila že to sem preveč rekla
28. nov 2016 20:03
Danes: pečenice, kisla repa s fižolom, slan krompir
28. nov 2016 21:39
Kuham za jutrišnje kosilo, ki bo: zelenjavni polpeti, drobnjakova omaka, skleda solate.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortilje s pivsko omako iz čokolade
Peresniki po bolonjsko