26. nov 2016 16:23
včeraj in danes domača pica s pršutom in rukolo
26. nov 2016 16:23
včeraj in danes domača pica s pršutom in rukolo
26. nov 2016 19:05
Danes: polnozrnate testenine s faširanim mesom v omaki, solata
26. nov 2016 19:28
Danes:
Zajtrk: orehova potica in
Malica: toast
Kosilo: juha (žal sam iz vrečke), pražena jetra z makaroni, radič in zelje v solati, bezgov sok, pita iz krhkega testa z nadevom iz kakija in banane, kasneje
Večerja: črna redkev v solati, popečen toast kruh.
26. nov 2016 19:38
Anka,zanimivo jetrca z makaroni nikoli nebi pomislila na to kombinacijo,jaz jih vedno jem s pire krompirjem ali pa s kruhom,bom pa probala tole z makaroni
pri naju danes: kisla repain svaljki z drobtinami njam njam....
26. nov 2016 21:16
Naš današnji jedilnik: juha z rezanci, govedina iz juhe, pražen krompir in hren z jabolki.
26. nov 2016 22:10
Včeraj: goveja juha z zdrobovimi knedeljčki, tenstan krompir, meso iz juhe (moj najboljši način priprave govejega mesa), solata, jabolčnik z vodo.
Danes pri snahi: karbonara, solata, domač limonin sirup z vodo.
Jutri, spet pri "sosedih": juha s knedli, domače klobase v testu, fižoleti z jajcem, sladica, ne vem še kakšna.
26. nov 2016 23:43
čebulka je napisal/a: |
Anka,zanimivo jetrca z makaroni nikoli nebi pomislila na to kombinacijo,jaz jih vedno jem s pire krompirjem ali pa s kruhom,bom pa probala tole z makaroni čebulka
|
pred kratkim sem tudi jaz prvič jedla to jed in mi je pasal okus tako da tole ni zadnjič, drugače pa tudi jaz vedno naredim pire krompir za prilogo
27. nov 2016 9:47
Včeraj; matevž, kisla repa in krvavice
27. nov 2016 11:54
Danes: ocvrti puranji zrezki, tenstan , zadnja domača endivija,motovilec in radič.
27. nov 2016 12:07
Danes pri nas:
porovo-krompoirjeva kremna juha s kruhovimi kockicami
zrezki iz mletega mesa
riž s porom
rdeča pesa z bučnim oljem
Pozneje popoldan:
skutne palačinke, v nadev so dodane kandirane lupinice mandarin
kava z mlekom
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rezanci Barilla s slanino in gobami
Milijonska juha