2. nov 2016 12:29
Danes: grenadirmarš s , motovilec, endivija in radič.
" Ko se zavedaš, da imaš veliko prijateljev, pa čeprav na daljavo, ti je toplo pri srcu."
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 02.nov 2016 12:48
2. nov 2016 12:29
Danes: grenadirmarš s , motovilec, endivija in radič.
" Ko se zavedaš, da imaš veliko prijateljev, pa čeprav na daljavo, ti je toplo pri srcu."
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 02.nov 2016 12:48
2. nov 2016 14:39
Ti si pa z revirskih koncev.........tam to kuhajo...
Jutri bo pa kisla repa in matevž, pa krvavička.....
hribovc61
2. nov 2016 14:48
hribovc61 je napisal/a: |
Ti si pa z revirskih koncev.........tam to kuhajo...
Jutri bo pa kisla repa in matevž, pa krvavička..... hribovc61 |
Hribovc, si uganil aja, pa knapovsko ali funšterc jemo slano, s solato
2. nov 2016 17:20
Sreda: palacinke namaz lesnikova krema. Zapecene s kislo smetano.Sladkor pada, je treba malo popravit, ampak ne prepogosto
Amelia
2. nov 2016 17:23
Prva žpca v novi sezoni
skleda endivije s fižolom, kruh
lp
mzm
2. nov 2016 17:29
Včeraj: goveja juha z gresovimi knedelčki in korenčkom (skoraj takiole je zgledala kot miškina), paražen krompir, govedina, pečena vratovina, mešana solata iz endivije, radiča in krompirja, sladoled.
Danes: še nekaj včerajšnje juhe, vratovina in francoska solata, kruh.
Balenka
2. nov 2016 17:35
Tudi pri nas so bile pohane marele. Mi jih ni Hribovc dal, sem jih kar sama nabrala. Pa krompirjeva solata je bila poleg. Zame pa štorovke in makarončki v juhi.
pirnica
2. nov 2016 18:29
Tavžent-župa, (zelenjavna juha iz zalog), tenstan (pražen) krompir s peteršiljem in drobnjakom, polpeti iz faširanega (mletega) mesa od kurje juhe in ene pečenice, radič s krpmpirjem v solati, krem-šalca (kremšnita v skodelici).
Kot vidite, sem sproti prevajala v slovenščino. Tole je bilo eno pospravljalno kosilo. Tudi krem-šalca, ker sem imela en ostanek listnatega testa.
Katrca11
2. nov 2016 19:39
Danes: pirina enolončnica, palačinke
breskva
3. nov 2016 8:54
Včeraj: Mc´Donalds burger in sladoled
Danes: praženi šampinjoni s slanino, rezine črne rekdvice in zelje v solati s krompirjem.
NutellomAnka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljav rogljiček s sladoledom
Bučni mufini s kremastim nadevom