31. okt 2016 16:39
Čorba bo pela najmanj dva dni
skleda radiča s fižolom, kruh
lp
mzm
31. okt 2016 16:39
Čorba bo pela najmanj dva dni
skleda radiča s fižolom, kruh
lp
mzm
31. okt 2016 16:45
Ponedeljek:
Jesenska enoloncnica, veliko gomoljne zelenjave malo meska
Amelia
31. okt 2016 19:40
Pred jutrišnjim sinovim rojstnim dnevom smo jedli balti govedino (meso z zelenjavo in številnimi indijskimi začimbami) ter piščančji curry, zraven naan in basmati riž, potem pa čokoladno mousse torto, nadevano z bananami, in orehovo torto s čokoladno masleno kremo (vse seveda po otrokovih željah ...).
mamamia
Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 31.okt 2016 19:42
1. nov 2016 5:49
Jaz sem včeraj spet kuhala joto, tokrat z repo in prekajenimi rebrcami. Jedla jo bom dva do tri dni. Ostali del družine pa je imel testenine v paradižnikovi omaki z veliko parmezana. Danes bodo bučno/sojini/sirovi polpeti, pomfrit, endivija. Je pa kruh iz črne moke T110 že na vzhajanju, malo kasneje bo šla v izdelavo pa še pehtranova potica.
pirnica
1. nov 2016 8:38
Nedelja: kislo zelje s pečenico, krompir v kosih, torta
Ponedeljek: segedin golaž, krompir v kosih, jabolčni štrudelj
Torek: mleto meso s popečenimi makaroni, zelena solata, angelsko pecivo
Sreda: zelenjavna juha, piščančja rižota z brokolijem, zelena solata
NENA58
1. nov 2016 11:16
Danes: tenstano kislo, v kosih, kuhana, prekajena krača.
Zadnji koščki
" Ko se zavedaš, da imaš veliko prijateljev, pa čeprav na daljavo, ti je toplo pri srcu."
1. nov 2016 17:42
včeraj burek na poti
danes goveja juha z nudeljci, svinjska pečenka, pečen krompir, popečen brstični ohrovt s parmezanom, zelena solata s fižolom
jutri goveja juha z vlivanci, govedina iz juhe, tenstan krompir in zelena solata s fižolom
2. nov 2016 10:30
Pohane............
hribovc61
2. nov 2016 11:20
Dober tek!!!
naor
2. nov 2016 12:17
Segedinar s prekajenimi rebrci, pečene krompirjeve polovičke.
RadaJemKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čarobna zelena torta
Široki rezanci z grahovim pestom