21. okt 2016 21:48
Babka, pri prvi sliki
mopsika Ko se zavedaš, da imaš veliko prijateljev, pa čeprav na daljavo, ti je toplo pri srcu.
21. okt 2016 21:48
Babka, pri prvi sliki
mopsika Ko se zavedaš, da imaš veliko prijateljev, pa čeprav na daljavo, ti je toplo pri srcu.
21. okt 2016 22:18
TO pa TO , zato sem jaz tukaj, ker mi je lepo.....
Tele novitete mi delajo velike preglavice.........ampak sem trmasta, bom osvojila
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
22. okt 2016 11:27
Včeraj: Marelični cmoki
Danes: Pečen odojek in mlinci
Silvija
22. okt 2016 12:20
Danes: domača pica za moza
" Ko se zavedaš, da imaš veliko prijateljev, pa čeprav na daljavo, ti je toplo pri srcu."
22. okt 2016 13:49
Sobota:
Pozdravček!
22. okt 2016 14:04
Danes pri nas: srček v omaki in zdrobovi hrustavci, pisana solata.
mamka
22. okt 2016 16:16
Danes pri naju: tamala je jedla sirove raviole jaz pa goveje zrezke v omaki in rizi bizi ter endivijo v solati,za posladek pa hribovčev planet...
čebulka
22. okt 2016 18:00
Pri nas danes: kremna fižolova juha, pohane marele, pražen krompir, bučke v paradižnikovi omaki, krompirjeva solata, endivija z jajcem, zame (prosto po mopsiki)
pirnica
22. okt 2016 18:28
čebulka je napisal/a: |
Danes pri naju: tamala je jedla sirove raviole jaz pa goveje zrezke v omaki in rizi bizi ter endivijo v solati,za posladek pa hribovčev planet... čebulka |
Čebulka, a je potem danes hribovc pri vas?
Mi pa danes - jaz kokošjo juho z gresovim cmokom, moja govejo z rezanci, pečen sv.kotlet, kos piščanca, pečen krompir, mešana solata, tiramisu
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
22. okt 2016 18:36
Danes je kuhal moj možiček - ocvrte šampinjone, krompirček, solato...okusno za petko...
spodbe
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremna cvetačna juha
Miklavževi parkeljni