20. okt 2016 21:45
marjja, tudi jaz sem to opazila in sem sama sebe spraševala, a odgovora ni bilo
20. okt 2016 21:45
marjja, tudi jaz sem to opazila in sem sama sebe spraševala, a odgovora ni bilo
20. okt 2016 21:49
Pri nas danes ričet s , pečen malanar.
deede
20. okt 2016 22:07
Kaj pomeni, da je tema zalepljena, prosim?
marjja Kje pa je to pisalo, tako mimogrede, ker nisem zasledila.
mopsika
20. okt 2016 22:13
mopsika: tu pod naslovom - Kaj jutri za kosilo? piše z modrim črnilom
20. okt 2016 22:28
marjja je napisal/a: |
Kaj pomeni, da je tema zalepljena, prosim? marjja |
Zalepljene teme so označene z rdečim žebljičkom, kar pomeni, da se ne premikajo, so vedno na istem mestu, ne glede na novo napisane teme. Se mi zdi
lp
mzm
20. okt 2016 22:32
naor je napisal/a: |
Miška, kozarček terana je tako kot bi ti kdo dal en zdravilni napitek. A treba je ostati pri kozarčku. To pa ti itak delaš. Mimogrede, bogokletno ga je mešati z vodo! Danes sva jedla zelenjavno juho, božansko pečena svinjska reberca, slan krompir v kosih in endivjo. In naredila sem en požirek iz moževega kozarčka. Ni bil teran, bilo je belo vino, pasalo je na tako konkretno hrano! naor |
menda ja ne misliš, da ga mešam z vodo? Zaskuzibuh
No, po vseh regulah bi medve danes morali zamenjati vino, pa gre tudi drugače in to dobro, a ne?
lp
mzm
21. okt 2016 0:03
babka1951 je napisal/a: |
mopsika: tu pod naslovom - Kaj jutri za kosilo? piše z modrim črnilom
|
Hvala Babka.
mopsika
21. okt 2016 7:19
Aha, verjetno res, zalepljena- vroča tema, ki je vseskozi na vrhu. Na stari Kulinariki je bil rdeč žebljiček. Hvala, MZM.
marjja
21. okt 2016 13:06
Danes: polnjene paprike in kuglice iz zaloge, pire, endivija,radič in motovilec.
mopsika
21. okt 2016 13:17
je danes osvajal vesolje................beli planet..........slikca sledi jutri........
aja, za kosilo je bil sendvič.....na današnji dan se mi ne ljubi kuhat.........bi šel pa na kosilo k Mopsiki.......
jutri se pa crkla nekje proti Vranskem............
hribovc61
Sporočilo je spremenil(a) hribovc61 dne 21.okt 2016 13:19Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cmočki šarenke v žametni bučni juhi
Ribja juha s testeninami